Παραπολιτικά

Η Κύπρος και το πορνό

Όπως έχει αποκαλυφθεί τις τελευταίες ημέρες, πέντε ξένοι κολοσσοί παραγωγής πορνογραφικού υλικού έχουν την έδρα τους στην Κύπρο!

Ακούσανε, φαίνεται, ότι παλαιότερα η Κυπρούλα μας είχε αποκληθεί... «πόρνη της Μεσογείου» και σκεφτήκανε ότι δεν υπάρχει καταλληλότερος τόπος για τη μετάδοση πορνό.

Κάποιοι κακεντρεχείς ίσως έχουν στο μυαλό τους ότι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η Κυπρούλα εξακολουθεί, ενίοτε, να συμπεριφέρεται και σήμερα με τρόπους που παραπέμπουν... σε μεθόδους ιεροδούλου, ειδικότερα στον χώρο... της πολιτικής.

Εν πάση περιπτώσει, η είδηση ότι γίναμε και κέντρο διεθνούς διαδικτυακού πορνό, μας έδωσε την αφορμή να προσπαθήσουμε να συσχετίσουμε το πορνό και γενικά το σεξ με καταστάσεις που συμβαίνουν στη μικρομεγαλονησίδα μας.

Οι πολλαπλές συντάξεις, για παράδειγμα, θυμίζουν τους... πολλαπλούς οργασμούς! Γι’ αυτόν τον λόγο, δύσκολα θα δεχτούν οι επωφελούμενοι... να τους στερηθούν.

Ο Κύπριος καταναλωτής κατήντησε κάτι σαν... ηδονοβλεψίας, σε σχέση με τα διάφορα προϊόντα. Βλέπει τις τιμές από μακριά και δεν τολμά να τις αγγίξει.

Επίσης, όργια καταγράφονται παντού. Όργια σπατάλης δημοσίου χρήματος, όργια διαφθοράς, όργια αυθαιρεσιών στο περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι στα όργια συμμετέχουν μόνο μερικοί εκλεκτοί. Ο λαός απλώς βλέπει. Ο... ηδονοβλεψίας που λέγαμε πιο πάνω. Και το χειρότερο. Ο μη συμμετέχων στα όργια πληρώνει για λογαριασμό των συμμετεχόντων!

Από το πορνοσκηνικό δεν μπορούμε να εξαιρέσουμε και εκείνους που... ασελγούν επί της νοημοσύνης μας.

Μερικοί πιστεύουν ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία ερωτικής ανωμαλίας στο... Κυπριακό. Το ότι εξακολουθεί να ασχολείται κάποιος μαζί του, θεωρείται... βίτσιο.

Από μιαν άποψη, και οι συνεργασίες για τις δημοτικές εκλογές έχουν κάτι από... ανώμαλο σεξ. Εδώ έχουμε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς «ερωτικών» συνευρέσεων. ΔΗΣΥ με ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ, ΑΚΕΛ με ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ, ΔΗΣΥ μόνο με ΔΗΚΟ, ΑΚΕΛ μόνο με ΔΗΚΟ, ΔΗΣΥ μόνο με ΔΗΠΑ, ΑΚΕΛ μόνο με ΔΗΠΑ, ΔΗΣΥ με ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, ΑΚΕΛ με ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ. Γενικώς, γίνεται... της πολιτικής το κάγκελο.

Τέλος, ελπίζω να μην ανακαλύψουν οι εταιρείες πορνό και να μεταδώσουν ανά την υφήλιο κάποια βίντεο που λέγεται ότι υπάρχουν με ανομολόγητες πράξεις με τη συμμετοχή μοναχών, υπό τον τίτλο «Η πρώην νήσος των αγίων και νυν των... οργίων»!

ΚΥΠΡΟΦΡΕΝΗΣ

*Αναδημοσίευση από την έντυπη «Σημερινή» στις 28/5