Επιχειρείν

Η Finyard υποστηρίζει κυπριακές φιλανθρωπικές οργανώσεις με δωρεά στο Ίδρυμα “Μικροί Ήρωες”

Η Finyard, διεθνής και καινοτόμος πάροχος λύσεων λογισμικού με έδρα τη Λεμεσό, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να υποστηρίξει την κυπριακή κοινωνία, με δωρεά στο φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Μικροί Ήρωες”.

Το Ίδρυμα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017 και αδειοδοτήθηκε επίσημα το 2021. Αποστολή του είναι να προσφέρει οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία και τις οικογένειές τους.

Το ποσό που δωρίστηκε στο Ίδρυμα προέρχεται από τα έσοδα του πρόσφατου techno party “Finyard Connect”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου, σε συνεργασία με το δημοφιλές Mason Bar, που βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού. Στο event παρευρέθηκαν και έπαιξαν μουσική για το σκοπό αυτό, οι DJs Ame, Echonomist και Hard to Tell.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Finyard, Dmitrij Pruglo δήλωσε σχετικά: “Στη Finyard, υποστηρίζουμε πλήρως την αποστολή και τις αξίες του Ιδρύματος “Μικροί Ήρωες”. Θεωρούμε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας στην Κύπρο υποχρέωσή μας. Για αυτό, η ευκαιρία να στηρίξουμε οικονομικά και να βοηθήσουμε έναν τόσο αξιόλογο σκοπό ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε”.

16.6. finyard 2.PNG

Με τη σειρά του, ο Αντιπρόεδρος των “Μικρών Ηρώων”, Κώστας Παντελίδης, δήλωσε: “Είμαστε ευγνώμονες για τη δωρεά της Finyard στους Μικρούς Ήρωες, καθώς θα μας βοηθήσει να υποστηρίξουμε ακόμη περισσότερο τα παιδιά που μάχονται κατά του καρκίνου. Είναι υπέροχο να βλέπεις τον αναπτυσσόμενο τομέα της τεχνολογίας να προσφέρει στην τοπική κοινωνία της Κύπρου”.

Η δωρεά της Finyard στο Ίδρυμα “Μικροί Ήρωες” αποτελεί την πιο πρόσφατη δραστηριότητά της, σε ένα συνεχώς διευρυνόμενο κατάλογο πρωτοβουλιών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Οι προηγούμενες δράσεις περιλάμβαναν δωρεά προς το Movember Cyprus και επίσκεψη σε τοπικό καταφύγιο σκύλων για την παράδοση απαραίτητων προμηθειών. Επίσης έχουν ήδη προγραμματιστεί μελλοντικές πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο της δεδηλωμένης δέσμευσης της Finyard να υποστηρίζει την κυπριακή κοινωνία, με κάθε δυνατό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Finyard και τις υπηρεσίες της, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εταιρείας.