Αναλύσεις

Το μεταναστευτικό, ως τρίτος Αττίλας, απειλεί την εθνική και βιολογική επιβίωση της Κύπρου

Η δημογραφική αλλοίωση των ελεύθερων περιοχών καλπάζει ανεξέλεγκτη. Όλοι την βλέπουν, όλοι την διαπιστώνουν, ακόμα και η, ασχολούμενη με επικοινωνιακά τερτίπια, Κυβέρνηση. Μπορεί ο αρμόδιος υπουργός και ειδικά ο Πρόεδρος να αναφέρονται σε αυξημένες απελάσεις και επιστροφές, αλλά... Διερωτάται κάθε πολίτης.

>Πρώτον, ΓΙΑΤΙ τα δικαστήρια ακόμα επιμένουν να επιβάλλουν ποινές-χάδι στους εγκληματίες διακινητές, που καρπούνται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε φορά που εξαποστέλλουν στην Κύπρου ολόκληρες καραβιές παράνομων μουσουλμάνων εισβολέων; Πρόσφατα, η κυπριακή Αστυνομία συνέλαβε στο Πουρνάρα δύο Σύρους επειδή ανέβαζαν βίντεο στο διαδίκτυο, που έβγαζαν κατά την άφιξη ταλαιπωρημένων ανθρώπων στο κέντρο υποδοχής. Τα βίντεο χρησιμοποιούνταν από τους διακινητές ως απόδειξη για την πληρωμή τους (2-3.000 ευρώ το άτομο), από τις οικογένειες που έμεναν πίσω στην Συρία. Εκτενές αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του εκλεκτού συναδέλφου, Φάνη Μακρίδη («Φιλελεύθερος», 28.4.2024) επισημαίνει πως:

«Η μεγαλύτερη μορφή εγκλήματος (στην Κύπρο, σύμφωνα με έκθεση της Interpol), σχετίζεται με το μεταναστευτικό. Εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης της Κύπρου βρίσκεται σε έξαρση η ‘’αντικανονική’’ (σ.σ. ακριβής όρος που χρησιμοποιείται) μετανάστευση και τα σχετικά αδικήματα από διακινητές ανθρώπινων ψυχών. Αυτός ο τύπος εγκλήματος είναι Νο1 για την Κύπρο και ακολουθείται από τη διακίνηση ναρκωτικών και την εμπορία ανθρώπων». Κι όμως: Αυτούς τους εγκληματίες, οι Κύπριοι δικαστές τούς χαϊδεύουν με 18 ή 24 μήνες φυλάκιση, ενώ δικαιούνται να επιβάλουν ποινές πέραν των 12 χρόνων.

>Δεύτερον, ΓΙΑΤΙ δεν δημοσιεύονται και στα ΜΜΕ του Λιβάνου, ακόμα και της Συρίας, καταχωρίσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας (όπως έγινε και σε άλλες χώρες), διά των οποίων να προειδοποιούνται πιθανοί παράνομοι να μην έρθουν στην Κύπρο, διότι δεν θα γίνουν δεκτοί, δεν θα συναντήσουν το Ελντοράτο της προσδοκίας τους, θα απελαθούν αν εισβάλουν και να μην αφήνονται να εξαπατώνται από διακινητές;

>Τρίτον, ο αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών ορθά έθεσε στους ομολόγους του της ΕΕ ότι, στη Συρία υπάρχουν περιοχές ασφαλείς. ΓΙΑΤΙ η Κύπρος να υφίσταται τις επιπτώσεις γελοίων πολιτικών της ΕΕ; Προέχει η ασφάλεια, η εθνική και βιολογική επιβίωσή μας. Η πρόσφατη ενέργεια των κυπριακών Αρχών να εμποδιστούν πλοιάρια με εκατοντάδες παράνομους εισβολείς από τον Λίβανο είναι σωστή ενέργεια. Να συνεχιστεί, ώστε να σταλεί το μήνυμα ότι η Κύπρος ούτε αντέχει, ούτε δέχεται, ούτε και ανέχεται άλλους εισβολείς.

>Τέταρτον, μόλις αυτοί οι παράνομοι μουσουλμάνοι εισβάλουν στο νησί, τους φορτώνουμε ΑΜΕΣΩΣ με επιδόματα και, αντί «ευχαριστώ», υβρίζουν ή επιτίθενται σε κρατικούς λειτουργούς! Απαιτούν θρασύτατα να τους υπηρετούμε και να έχουν προτεραιότητα σε όλα, όταν αυτό το άθλιο κράτος βασανίζει κυριολεκτικά όσους Κύπριους επιδιώκουν να πάρουν το 3Ε ή άλλα επιδόματα! Και σαν δουλικά πρόβατα, οι υπηρεσίες υποκύπτουν ή εξαναγκάζονται από το κράτος να υποκύψουν στις απαιτήσεις όλων αυτών των μουσουλμάνων εισβολέων.

>Πέμπτον, έχετε προσέξει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων εισβολέων είναι άντρες, κυρίως από τη Συρία αλλά και από τη Σομαλία, τη Νιγηρία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, κ.λπ.; Δηλαδή εκπαιδευμένοι, εμπειροπόλεμοι τζιχαντιστές, όπως Σύρος που απελάθηκε δύο φορές, επανήλθε δύο φορές, προσέφυγε στα Δικαστήρια διότι καλώς δεν του δίναμε υπηκοότητα και αποκαλύπτεται ότι ήταν πράκτορας των Τούρκων!! Έχουμε κράτος; Προφανώς, ΟΧΙ! Έχουμε ασφάλεια; ΟΧΙ! Έχουμε μυστικές υπηρεσίες να ελέγχουν τους παράνομους; Αυτοί οι εκπαιδευμένοι Σύροι είναι το προζύμι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να εξελιχθούν σε πέμπτη δολοφονική φάλαγγα πίσω μας, αν ο Αττίλας αποτολμήσει νέα προέλαση. Τώρα στελεχώνουν δικές τους εγκληματικές οργανώσεις ή αναλαμβάνουν συμβόλαια θανάτου. Όπως φαίνεται στην τελευταία απόπειρα δολοφονίας στελέχους της νύχτας.

>Έκτον, η Κυπριακή Δημοκρατία κινδυνεύει περισσότερο από το μεταναστευτικό. Η δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού στις ελεύθερες περιοχές αλλοιώνεται δραματικά και καθημερινά. Πρόκειται, πλέον, για εφιάλτη. Πόλεις και χωριά της Κύπρου έχουν πλημμυρίσει από μουσουλμάνους κατά πλειοψηφία παράνομους μετανάστες. Προκαλούν προβλήματα με τα ναρκωτικά, την εγκληματικότητα, την πορνεία, τις κλοπές, την επιθετικότητα και την παραβατικότητά τους. Λειτουργούν με δικές τους νοοτροπίες και απαιτούν να τους ανεχόμαστε και να σιωπούμε.

Στη Λευκωσία, στη Λεμεσό, στην Πάφο, στη Λάρνακα, στο Παραλίμνι, σε πολλά χωριά (Κοκκινοτριμιθιά, Ακάκι, Μάμμαρι, Αστρομερίτη, Χλώρακα, Δρούσεια, κ.λπ), προκαλούνται σοβαρά προβλήματα από σιτιζόμενους από εμάς παράνομους μετανάστες, αλλά το επίσημο κράτος και οι υπηρεσίες του «παίζουν πελλόν»! Η Αστυνομία δεν ανταποκρίνεται σε κλήσεις. Οι καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες δεν ασχολούνται και οι πολίτες είναι έρμαιο στον κάθε μουσουλμάνο ή άλλο ξένο, που εισέβαλε στον τόπο μας και απαιτεί περισσότερα δικαιώματα από εμάς.

>Έβδομον, έχετε προσέξει πόσο εύκολα γεννοβολούν, ειδικά Αφρικανές και μουσουλμάνες; Τρία, τέσσερα ή και περισσότερα παιδιά που μας «μένουν αγγονίν». Και, φυσικά, εισπράττουν παχυλά επιδόματα από το κράτος μας, το οποίο υπονομεύουν ενσυνείδητα διά της δημογραφικής αλλοίωσης.

>Όγδοον, σε πολλά σχολεία μας, η πλειοψηφία των μαθητών είναι ξένοι και κατά πλειοψηφία μουσουλμανόπαιδα, που αρνούνται να μάθουν Ελληνικά, βρίζουν τα Θεία, προκαλούν προβλήματα και παρακωλύουν την ομαλή λειτουργία σχολείων. Και οι εκπαιδευτικοί μας εμποδίζονται από το Υπουργείο Παιδείας να πράξουν τα δέοντα, μήπως και κατηγορηθούμε για ρατσισμό.

Ναι, είμαστε δημοκρατικό και πολιτισμένο ευρωπαϊκό κράτος, αλλά... Η ανοχή έχει όρια! Αφού ο αρμόδιος Υπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διακηρύσσουν ότι η Κύπρος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ άλλους εισβολείς, ΓΙΑΤΙ τους δεχόμαστε; Διότι έτσι λέει η Ευρώπη; Να τους πάρουν στο σπίτι τους, οι εταίροι μας. Και αφού η Κύπρος, κατ' αναλογίαν πληθυσμού, δέχεται τον υψηλότερο αριθμό εισβολέων παράνομων μεταναστών, γιατί ο Πρόεδρος, ο Υπουργός Εσωτερικών και η Κυβέρνηση πανηγυρίζουν για το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ, που συμφωνήθηκε μετά από δυστοκία 10 χρόνων; Δεν κατάλαβαν ότι χιλιάδες παράνομοι θα μας μείνουν, στο τέλος;

Ο Τούρκος Αττίλας δεν χρειάζεται να κάνει τρίτη εισβολή. Ήδη αυτή πραγματοποιείται... ειρηνικά και με ευρωπαϊκή βούλα, διά του μεταναστευτικού και των εκπαιδευμένων λεγεώνων τζιχαντιστών που, κάποια στιγμή, θα στραφούν σφαγιαστικά εναντίον των ευεργετών τους! Η Κύπρος τουρκοποιείται και ισλαμοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς! Τώρα και Συροποιείται, αφού οι εκ Συρίας χιλιάδες εισβολείς δεν μπορεί να εκδιωχθούν. Οι βάρβαροι είναι εντός των τειχών! Όπως προειδοποιεί ο Κ. Καβάφης: «-Γιατί μέσα στην Σύγκλητο μια τέτοια απραξία;/ Τι κάθοντ’ οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;/ Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα./ Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί;/ Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν».