Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ ο Δ. Συλλούρης στις Ευρωεκλογές

ΣΤΟ πλαίσιο των σχεδιασμών του ΔΗΣΥ για τις Ευρωεκλογές και σύμφωνα με τις πρόνοιες του Καταστατικού του κόμματος, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου παρουσίασε χθες στο Πολιτικό Γραφείο τρεις προτάσεις, οι οποίες και εγκρίθηκαν.
*Πρώτο, κατόπιν διαβουλεύσεων του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος με την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Κόμματος, υπήρξε κατάληξη σε συμφωνία συνεργασίας. Η συνεργασία θα πάρει τη μορφή της συμμετοχής ενός υποψηφίου, προερχόμενου από το Ευρωπαϊκό Κόμμα, στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού-Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ο υποψήφιος αυτός θα είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος, βουλευτής κ. Δημήτρης Συλλούρης.
*Δεύτερο, ο Πρόεδρος του κόμματος κοινοποίησε την πρόθεσή του να ασκήσει το δικαίωμα που του δίνει το Καταστατικό για να ορίσει έναν/μία κατ' επιλογήν υποψήφιο/α στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών.
*Τρίτο, η όλη προβλεπόμενη διαδικασία καταρτισμού του ψηφοδελτίου θα εξελιχθεί μέσα σε αυτό τον μήνα και θα ολοκληρωθεί ενώπιον του Ανωτάτου Συμβουλίου στα μέσα του επόμενου μήνα.
Σήμερα θα δοθεί στη δημοσιότητα εκτενέστερη ανακοίνωση από τον ΔΗΣΥ σχετικά με τους σχεδιασμούς του κόμματος για τις εκλογές του Ευρωκοινοβουλίου.