Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

ΒΟΛΕΪ Ο λόγος στα σωματεία

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τις συμμετοχές των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
Αλλάζουν τα δεδομένα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για τον λόγο αυτό, η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης κάλεσε για σήμερα όλα τα σωματεία Α’ Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για εφ’ όλης της ύλης συζήτηση αναφορικά με τις συμμετοχές των ομάδων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 2016 -17. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο, στις 10:30 το πρωί.
Η Κύπρος δικαιούται συμμετοχή στο Τσάμπιονς - Λιγκ με τη συμμετοχή μόνο της πρωταθλήτριας ομάδας, ενώ δικαιούται από μια-τρεις συμμετοχές στο Tσάλεντζ Καπ. Σημειώνεται ότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, αφού μέχρι τις 16 Μαΐου θα πρέπει να δηλωθούν στη CEV οι ευρωπαϊκές μας συμμετοχές. Οι φετινές διοργανώσεις παρουσιάζουν αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής, ενώ στο Τσάμπιονς - Λιγκ θα διεξαχθούν προκριματικοί αγώνες πριν από τους ομίλους.
Σημειώνεται ότι νταμπλούχες ομάδες τη φετινή χρονιά ήταν στους Άνδρες η Ομόνοια και στις Γυναίκες ο Prestige Απόλλων. Τη δεύτερη και τρίτη θέση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών κατέλαβαν ο Παφιακός και η Pokka Α.Ε. Καραβά, ενώ φιναλίστ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ήταν η Νέα Σαλαμίνα. Τη δεύτερη και τρίτη θέση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών κατέλαβαν η Τεχνοοικία ΑΕΚ και η Ανόρθωσις, ενώ φιναλίστ του Κυπέλλου ήταν η Transbunker ΑΕΛ.

Υποστηρίξτε τη