Ειδήσεις

Απεβίωσε ο Γεώργιος Χατζηαναστασίου

Απεβίωσε προχθές σε ηλικία 77 ετών ο Γεώργιος Χατζηαναστασίου, ο οποίος υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία από διάφορες θέσεις. Υπήρξε διευθυντής προγραμματισμού και γενικός διευθυντής σε διάφορα Υπουργεία την περίοδο 1980-1999. Από το 1999 μέχρι το 2005 κατείχε τη θέση του Γενικού διευθυντή του συνδέσμου Εμπορικών Τραπεζών.


Τη διετία 2007- 2008 διετέλεσε Υφυπουργός παρά τω προέδρω επί προεδρίας του Τάσσου Παπαδόπουλου. Υπήρξε, επίσης, μέλος και πρόεδρος διαφόρων κρατικών επιτροπών, καθώς και ημικρατικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων και του ΡΙΚ. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο από την εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς.
Το ΔΗΚΟ εξέφρασε θλίψη
Ο Πρόεδρος, τα στελέχη και τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος εξέφρασαν την θλίψη τους για τον θάνατο του Γεώργιου Χατζηαναστασίου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, «ο αείμνηστος Γεώργιος Χατζηαναστασίου υπηρέτησε σε υπεύθυνες θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία, φθάνοντας στον βαθμό του Γενικού Διευθυντή, ενώ ήταν σημαίνον στέλεχος στη διακυβέρνηση του Τάσσου Παπαδόπουλου, υπηρετώντας ως Υφυπουργός παρά τω Προέδρω. Ο Γεώργιος Χατζηαναστασίου υπηρέτησε με ήθος και αποτελεσματικότητα την κυπριακή πολιτεία και τον κυπριακό λαό».