Ειδήσεις

Την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, δωρεάν με τη «Σημερινή» της Κυριακής.

Το μουσικό αριστούργημα του Κώστα Κακογιάννη για την τηλεοπτική επιτυχία «ΓΑΛΑΤΕΙΑ»
Η «Σημερινή» της Κυριακής παρουσιάζει το μουσικό έργο «Γαλάτεια», με όλες τις μουσικές επιτυχίες της σειράς εποχής που προβάλλεται καθημερινά, στις 19.15, στο ΣΙΓΜΑ.


Ένα CD που μπορείς να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν, μαζί με την εφημερίδα «Σημερινή», την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου.
Μια συλλεκτική έκδοση που αποτελείται από 23 μελωδίες και 8 τραγούδια της ομώνυμης, πετυχημένης σειράς του «Σίγμα», συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής ηχογράφησης από την αίθουσα UNESCO στο Παρίσι, τον Ιούνιο του 2018.


Τη μουσική υπογράφει ο ταλαντούχος Κύπριος συνθέτης, Κώστας Κακογιάννης, σε στίχους του Πάμπου Κουζάλη, ενώ τα τραγούδια ερμηνεύουν οι: Μάρα Κωνσταντίνου, Έλενα Χατζηαυξέντη και Ηλέκτρα Φωτιάδου.
Αφορμή της δημιουργίας και προσφοράς του συγκεκριμένου μουσικού αριστουργήματος είναι ο εορτασμός των 500 επεισοδίων της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του «Σίγμα», που εδώ και τρεις τηλεοπτικές σεζόν έχει καθηλώσει το κυπριακό κοινό. Σε συνδυασμό, βέβαια, και με την επιθυμία της εφημερίδας «Σημερινή» να προσφέρει εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες της το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο!


Η θεραπευτική... Γαλάτεια


Η μουσική γενικότερα είναι θεραπευτική. Μπορεί να σε χαλαρώσει, να σε ταξιδέψει, να σε κάνει να ξεχαστείς από την καθημερινότητά σου. Όμως, σύμφωνα με τον ταλαντούχο Κύπριο συνθέτη, η μουσική της σειράς «Γαλάτεια» είναι ίσως η μόνη μουσική υπόκρουση στον κόσμο που έχει ηχογραφηθεί χορδισμένη σε χαμηλότερη τονικότητα απ’ ό,τι συνηθίζεται (432 Hertz αντί 440 Hertz).


Πρόσφατες μελέτες υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη τονικότητα δρα θεραπευτικά για τον άνθρωπο, αφού πάλλεται στις ίδιες αρμονικές με τη γη και το ανθρώπινο σώμα.


Την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, εντελώς δωρεάν, αποκλειστικά με τη «Σημερινή» της Κυριακής.
Μέγας Χορηγός: Το ποιοτικό στραγγιστό γιαούρτι. Γιατί θέλω γιαούρτι χωρίς Ζελατίνη.