Σεμινάριο για γονείς

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία μια σειρά από διαλέξεις του καθηγητή Θεόδωρου Κατσανέβα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο μετά από πρόσκληση του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Education. Το θέμα των διαλέξεων στην Κύπρο ήταν «Ο Ρόλος των Γονέων στην Επιλογή Σπουδών των Παιδιών τους».


Στόχος ήταν να βοηθήσουν τους γονείς να βρουν καλύτερες διόδους επικοινωνίας με τα παιδιά τους και ειδικότερα να είναι σε θέση να συζητήσουν εποικοδομητικά μαζί τους για το κρίσιμο θέμα του επαγγελματικού τους μέλλοντος. Ο Θεόδωρος Κατσανέβας είναι ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που δημιούργησε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test. To Career Gate είναι το κορυφαίο Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα και χαίρει διεθνούς εμβέλειας.


Έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία στην πράξη τα τελευταία 10 έτη με τη χορήγησή του σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες. Ανανεώνεται συνεχώς σε διαφορετικές εκδόσεις και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις επιμέρους ανάγκες. Στηρίζεται σε αναγνωρισμένες επιστημονικές βάσεις, είναι σταθμισμένο, αξιόπιστο, εύχρηστο και εύκολα κατανοητό. Όποιος ενδιαφέρεται να παρακαθίσει στο τεστ μπορεί να το κάνει στα γραφεία της Global Education, όπου και θα τους γίνει δωρεάν ανάλυση των δυνατοτήτων τους από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας. To κόστος του τεστ ανέρχεται στα 67 ευρώ. Διαρκεί μονάχα 30 λεπτά και τα αποτελέσματα βγαίνουν αυτόματα.