Παραπολιτικά

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ με ειδήσεις,κους-κους, αναλύσεις και ό,τι ήθελε πρ

Τα εναπομείναντα μαλλιά του θα ρίξει πίσω ο δημοσιογράφος του TVONE και θα ξαναφορέσει το πρόσωπο του ανάποδα, θα βγει στους δρόμους, στις πλατείες και θα πορευτεί στις μάχες επικράτησης στο κανάλι. Μιλάμε ότι το αγόρι βρίσκεται για χρόνια στα χαρακώματα και πολεμά στο πλευρό αγωνιστή - λοχαγού.
Πρόβα τζενεράλε για Γιουροβίζιον...
*Μην το πάρετε ως ανέκδοτο. Το πιστεύουν οι ΡΙΚάδες και θα το παλέψουν, ακολουθώντας τη ρήση περί ελπίδας που τους έθαψε όλους και έμεινε μονάχη της... Να καταλάβει την πρώτη θέση η Φουρέιρα στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον και να διοργανώσει το ίδρυμα τη νέα χρονιά το πανηγυράκι της Γιουροβίζιον. Έτσι στην κρυφή τους ελπίδα θα προσπαθήσουν να κάνουν και πρόβα.


*Είπαμε στο ίδρυμα υπάρχουν αρκετοί Γιουροβιζιονόπληκτοι, οπόταν και η ανάλογη επιθυμία, προσδοκία ή αν προτιμάτε ουτοπία συνάδει και με την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Και μαζί και ταξιδάκια αναψυχής σε όλη την Ευρώπη δωρεάν...


*Άσε που κάποια μέλη του Δ.Σ. του ΡΙΚ και δη ο πρόεδρός τους άρχισαν να ονειρεύονται μεγαλεία και διεθνή προβολή σε σημείο που να έχουν την πεποίθηση ότι μπορούν να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ευρώπη. Το ψώνιο πάντα τελευταίο εγκαταλείπει τον άνθρωπο.


*Ευφορία ένιωσε η ΡΙΚατζού εκφωνώντας το ρεπορτάζ για το παραμύθι περί γάμου. Η ικανοποίηση ήταν σαφέστατα διατυπωμένη στα ηχοχρώματά της, αφού αυτά πιστεύει ότι μπορούν να γίνουν και τη σημερινή εποχή. Όπως να έρθει το βασιλόπουλο σε άσπρο άλογο και να σε υφαρπάξει απ’ όλους και όλα (στην προκειμένη περίπτωση πλην της παρουσίας της στο δελτίο ειδήσεων) παίρνοντας σε, σ’ άλλη γη σ’ άλλα μέρη.


*Το ρεπορτάζ, το οποίο χαρακτήρισε η ΡΙΚατζού ως την ενδόμυχη επιθυμία κάθε γυναίκας, έγινε σε γήπεδο όπου φίλαθλος ζήτησε από την καλή του να τον παντρευτεί. Έλα ρε κορίτσι μου στο γήπεδο... κρυάδες θα είναι η πρόταση γάμου. Εσύ θα ήθελες να σου έκανε πρόταση γάμου π.χ. στο διάλειμμα του δελτίου ειδήσεων; Και μάλιστα χωρίς να το ξέρεις να το μετέδιδε ζωντανά το ΡΙΚ για να σπάσουν οι αντίζηλές σου.
Παράδεισος τι-βι και το καλάμι...
*Αν ψάχνετε πώς συνδυάζεται το άσμα της Δέσποινας Βανδή «πόσο σε θέλω / πόσο μου λείπεις» σαν μουσικό χαλί σε ρεπορτάζ για παιδιά, ρωτήστε κάποιο αντενικό κοριτσάκι. Φαίνεται ότι θα αναφέρεται σε μωράκια με πρόωρη ανάπτυξη. Κάτι θα ξέρουν κι αυτοί με την προτροπή του σταθμάρχη τους να μεγαλώνουν γρήγορα και ταχύτατα, για να δουλεύουν ακατάπαυστα.


*Όλα τα ένθετα στα δελτία ειδήσεων τα είδαμε. Αλλά αυτό μιλάμε ότι μπορεί και να παίξει στο Παράδεισος Τι-βι, όπου καναλάρχης είναι ο Άγιος Πέτρος. Ειδικό ένθετο με κηδείες και νεκροτομεία καθιέρωσε ο ΑΝΤ1. Λεπτομέρειες μένουν μέχρι να τα συμφωνήσουν με τον Άγιο Πέτρο για να στέλνουν τα σχετικά πλάνα οι αντενικοί.


*Αχ αυτό το σπυράκι. Βρίσκεται το τελευταίο εξάμηνο στην παρειά του παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 και δεν λέει να φύγει με τίποτε... Σπυρί είναι αυτό ή σημάδι του πολέμου;


*Και μετά η ΑΝΤενοπούλα μας μίλησε για το φάντασμα της όπερας. Τα φαντάσματα στον ΑΝΤ1 πότε θα τα βρεις...


*Όταν η παρουσιάστρια της απογευματινής ζώνης περίγραφε τον δράκο και μας έλεγε ότι τα πόδια του έχουν ελαφρά κάμψη προς τα μέσα προφανώς θα έπρεπε να κάνει και μια αναπαράσταση. Μπορούσε να μας έλεγε ότι έχει το αντίθετο στυλ με το περπάτημα του Τσάρλι Τσάπλιν. Δοκίμασες να περπατήσεις κατά τέτοιον τρόπο κορίτσι;


*Το καθιστό είναι σύστημα που εφαρμόζει ο ΚΑΠΙΤΑΛίστας δημοσιογράφος και συνδυασμένο με θέματα όπως η αναζήτηση του δράκου, παραπέμπουν σε καταστάσεις... συναρπαστικές. Ποιες; Βέβαια είναι οι καταστάσεις κατά τις οποίες τα ρεπορτάζ παρουσιάζουν εικόνα δράκου-λα.
Τι λένε τα άστρα για την παρουσιάστρια
*Μπορεί να δίνει ιδιαίτερη σημασία στα ζώδια η παρουσιάστρια και στ’ αστρικά φαινόμενα, αλλά δεν κάθεται όλο το βράδυ να βλέπει τ’ άστρα. Ο ρομαντισμός και η τηλεόραση είναι συγκρουόμενες έννοιες και δεν ταυτίζονται. Και φυσικά δεν το παίζει Φάκας να βλέπει από το αστεροσκοπείο της, την κίνηση των πλανητών και των άλλων άστρων για να δίνει τη δική της εξήγηση


*Συμμετείχε σε αρκετούς «ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ», κάτι που στην προκειμένη περίπτωση θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν. Και φεύγει προτού τη διώξουν...


*Μάλιστα ενδέχεται να μην συνεχίσει να ασχολείται με τα σύντομα δελτία ειδήσεων και να κάνει τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην εκφώνηση κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Η ιστορία με τα σύντομα δελτία ειδήσεων φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε για την παρουσιάστρια, η οποία διαπίστωσε ότι η ενασχόλησή της με αυτές τις εκπομπές μάλλον της αφαίρεσαν παρά της πρόσθεσαν πόντους στην καριέρα της. Έτσι της παρουσιάζεται μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να ξεφύγει από τη μιζέρια τους και παράλληλα να αναβαθμιστεί με την εκφώνηση των ειδήσεων στα κεντρικά δελτία, όπως ήταν και ο ενδόμυχος κρυφός της πόθος (αχ αυτοί οι γυναικείοι πόθοι τι μας κάνουν- τι μας κάνουν).


*Πολύ γουστόζικες οι ατάκες της ρεπόρτερ του TVONE. Ειδικότερα τα περί μικροσκοπικής βόμβας που ανέφερε την οποία και χαρακτήρισε τέλεια μπορεί να χαρακτηριστεί και ως εφεύρεση του εγκεφάλου. Το κορίτσι θέλει να καταδείξει ότι το μέγεθος δεν παίζει και μεγάλο ρόλο, αλλά το περιεχόμενο. Όπως π.χ. οι κοντοί άνθρωποι, που ως συνήθως είναι γάτες.