Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

5η έκθεση ‘Made in Cyprus’ 21-23 Σεπτεμβρίου 2018

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται η μεγαλύτερη έκθεση για Κυπριακά προϊόντα και υπηρεσίες ‘Made in Cyprus’ 21-23 Σεπτεμβρίου 2018
Πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά από την εταιρεία World Trade Center Cyprus η μεγαλύτερη έκθεση Κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών η οποία θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού στις 21, 21 και 23 Σεπτεμβρίου 2018.
Σκοπός της έκθεσης είναι η στήριξη, διαφήμιση και προώθηση των Κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών διεθνώς. Από τον πρώτο χρόνο διεξαγωγής της μέχρι σήμερα, πάνω από 2000 προϊόντα και υπηρεσίες εκτίθενται στην έκθεση ‘Made in Cyprus’ με συμμετοχή άνω των 200 εκθετών που παράγουν, προωθούν κυπριακά προϊόντα και υπηρεσίες.
Πάνω από 10,000 επισκέπτες από την Κύπρο και όλο το κόσμο είχαν επισκεφθεί την έκθεση για να γνωρίσουν από κοντά τα διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η Κύπρος.
Αυτή τη χρονιά έχουν δηλώσει συμμετοχή άνω των 80 εκθετών και προσκαλούν τον Κύπριο και ξένο καταναλωτή να επισκεφθεί το τριήμερο την έκθεση για να δοκιμάσει και να γνωρίσει διάφορα κυπριακά προϊόντα όπως κρασί, φαγητό, χειροποίητα κ.ά
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και έχει την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου, του Cyprus International Businesses Association, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, της Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού.
Gold Sponsors: Areti Charidimou Law Firm, European Institute of Management and Finance (EIMF), PrimeTel
Χορηγός Επικοινωνίας: Time Out
Πληροφορίες για το διοργανωτή
Η εταιρεία World Trade Center Cyprus (www.wtccy.org) είναι μέλος από το 2004 του διεθνoύς οργανισμού World Trade Centers Association (WTCA), στις ΗΠΑ. To WTCA έχει παρουσία σε 90 και πλέον χώρες με περισσότερα από 300 αδειοδοτημένα World Trade Centers. Η εταιρεία WTC Cyprus προσφέρει μια γκάμα υπηρεσιών όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες, serviced offices, επιχειρηματικές αποστολές προς και από το εξωτερικό, διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και επαγγελματικών προγραμμάτων εκπαίδευσης. Η WTC Cyprus είναι μέλος του Ομίλου Nest Investments.
Για πληροφορίες
Τμήμα Marketing | World Trade Center Cyprus
Tel. 25 588116, Fax: 25 588299
Email: marketing@wtccy.org
www.wtccy.org

Υποστηρίξτε τη