Επιχειρείν

Απονομή του επάθλου κατασκευαστών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι WRC 2019 στη Hyundai

Έγινε με όλη την επισημότητα η απονομή των επάθλων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WRC 2019, σε ειδική τελετή της FIA στο Παρίσι, το βράδυ της Παρασκευής, 6 Δεκεμβρίου. Το γεγονός ήρθε να τονίσει τη σημασία της νίκης της ομάδας Hyundai Motorsport, που εξασφάλισε την πρώτη θέση στη βαθμολογία κατασκευαστών. Αυτή ήταν η πρώτη φορά για τη Hyundai και η ομάδα καθιερώνεται πια μεταξύ των πιο σημαντικών στην ιστορία του Πρωταθλήματος. Η τελετή έγινε στο Carrousel du Louvre και εκεί παρευρέθηκαν όλα τα μεγάλα ονόματα του Ράλι. Εκ μέρους της Hyundai, παρόντες ήταν ο πρόεδρος, Scott Noh, ο διευθυντής της Ομάδας, Andrea Adamo και άλλα ανώτερα στελέχη της εταιρείας.

Ο διευθυντής της ομάδας, Andrea Adamo, δήλωσε μετά την απονομή: «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τη Hyundai σε μια τόσο σημαντική τελετή και να παραλάβω το έπαθλο της πρωτιάς. Ήρθε σαν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς απ’ όλη την ομάδα. Θα καταγράψουμε τη μεγάλη αυτή επιτυχία στα κατάστιχα της ιστορίας του Ράλι και θα προσπαθήσουμε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, κάνοντας αρχή από τη χρονιά που έρχεται».

Από την πλευρά του, ο Thierry Neuville δήλωσε σχετικά: «Η τελετή απονομής των βραβείων της FIA είναι η επίσημη αναγνώριση της επιτυχίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Είναι προνόμιο για μας να φέρουμε τη σημαία της Hyundai Motosport πλάι στα μεγαλύτερα αγωνιστικά ονόματα του κόσμου. Το δικό μας βραβείο αποτελεί δυνατό κίνητρο για την επόμενη χρονιά. Μαζί με τον Nicolas θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για μεγαλύτερες επιτυχίες. Φέρτε μας το 2020!».