Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Δώρα στο Παιδοογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου από το Parimatch Foundation

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από μέλη της ομάδας Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch με σκοπό να προσφέρει δώρα αλλά και πολλά χαμόγελα και ευχές στους μικρούς ήρωες του Παιδοογκολογικού τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από μέλη της ομάδας Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch στα πλαίσια του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Parimatch με σκοπό να προσφέρει δώρα αλλά και πολλά χαμόγελα και ευχές στους μικρούς ήρωες του Παιδοογκολογικού τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η Parimatch και το Parimatch Foundation συνεχίζουν λοιπόν με έμπρακτα έργα να έρχονται κοντά στα άτομα που το έχουν ανάγκη και να δίνουν ελπίδα και χρώμα στις ζωές τους.

photo_2020-12-11_12-42-55.jpg

Το Parimatch Foundation είναι ένα ίδρυμα κοινωφελούς χαρακτήρα που προσφέρει τη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Parimatch. Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί και υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που βελτιώνουν την υγεία και την ευτυχία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch.

Aποστολή του Parimatch Foundation είναι να προωθεί την υγεία και την ευημερία της κοινότητας μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους. Το Parimatch Foundation εστιάζει σε τρεις τομείς μέσω των προγραμμάτων του: στα παιδιά με αναπηρίες, στα παιδιά από μειονεκτούσες οικογένειες και στην προώθηση της φυσικής αγωγής στο σχολείο με στόχο να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο δρόμο του αθλητικού τρόπου ζωής.

photo_2020-12-11_12-41-37.jpg

Υποστηρίξτε τη