Επιχειρείν

Χορηγός της Εκστρατείας Διαφώτισης για τις Καρδιοπάθειες η Medochemie

Χορηγός της Παγκύπριας Εκστρατείας Διαφώτισης και Ευαισθητοποίησης για τις Καρδιοπάθειες ήταν και φέτος η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie.

Η Εκστρατεία διοργανώθηκε από την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου, από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Η Medochemie στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης στήριξε δυναμικά την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τα οποία συνιστούν τη βασικότερη αιτία θανάτου παγκοσμίως, με περισσότερους από 18.6 εκατομμύρια θανάτους ετησίως.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης, ανέφερε ότι τέτοιου είδους δράσεις αποτελούν μια ευκαιρία για τους πολίτες να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στην υγεία, το υπέρτατο αγαθό για κάθε άνθρωπο. Η Medochemie, είπε χαρακτηριστικά, θα παραμείνει διαχρονικός χορηγός της εκστρατείας διαφώτισης για τα καρδιαγγειακά νοσήματα, συμμετέχοντας και στηρίζοντας ενεργά πρωτοβουλίες που έχουν στόχο τη διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για τους συμπολίτες μας.