Παραπολιτικά

Διασκέδασε τους Bρετανούς βουλευτές ο Χάρης Γεωργιάδης!

Διαβάζω από την αγγλόφωνη «Cyprus Mail», 10.11.2021, ότι στην Κύπρο βρέθηκε και πάλι η μεικτή κοινοβουλευτική επιτροπή του Βρετανικού Κοινοβουλίου για την Κύπρο και συναντήθηκε με την Επιτροπή Εξωτερικών της Κυπριακής Βουλής. Και αντί να διαβάσουμε ότι οι Κύπριοι βουλευτές μπήκαν στον κόπο να τους ζητήσουν να απαιτήσουν από το Φόρεϊν Όφις τους να φύγουν τα τουρκικά κατοχικά στρατεύματα, ότι ο λαός απαιτεί επιστροφή των προσφύγων μας στα κλεμμένα τους σπίτια στα κατεχόμενα και να φύγουν οι κουβαλητοί έποικοι, ότι ο λαός απορρίπτει τη βρετανο-τουρκική ΔΔΟ τους και απαιτεί ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ με ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ... τι γράφτηκε; Πως ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χάρης Γεωργιάδης, τους… είπε ότι η Τουρκία απομακρύνεται από τη Δύση και τους… εξήγησε κιόλας πως πρέπει να αντιμετωπιστεί «…με μια λογική αλλά σταθερή πολιτική έναντι της Άγκυρας ‘‘καρότου και μαστιγίου’’»!!!

Ο κ. Γεωργιάδης έχει παρεξηγήσει σοβαρά τον ρόλο του. Οι Βρετανοί βουλευτές δεν ήλθαν στην Κύπρο για... φροντιστήρια ως προς το πώς να χειριστεί η χώρα τους την Τουρκία! Κύριε ελέησον. Εδώ και δεκαετίες η Τουρκία πρήστηκε από το φάε-φάε καρότα που τις προσφέρουν όλοι μαζί και κυπριακές κυβερνήσεις, καθώς σκάει στα γέλια από κάθε ψευτο-μαστίγιο τής κουνάνε από μακριά και εκ του ασφαλούς!

Θα διασκέδασαν καλά οι Βρετανοί βουλευτές με τις… εξυπνάδες του Γεωργιάδη. Δεν ξέρω αν είχε πάρει και ο ίδιος κανένα… καρότο από τη Βρετανική Υπάτη Αρμοστεία προτού συναντηθεί με τους Βρετανούς κοινοβουλευτικούς για την Κύπρο!!!

ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ