Επιχειρείν

Διαδικτυακή ενημέρωση του University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Το University of Central Lancashire Cyprus σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ενημέρωση (Online Information Day) για να ανακαλύψετε τις μοναδικές ευκαιρίες και προνόμια που προσφέρει το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Η διαδικτυακή ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη, 17 Μαρτίου 2021 από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

Το University of Central Lancashire Cyprus, ως το μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν Βρετανικό Πτυχίο χωρίς να επηρεαστούν αρνητικά από το Brexit και την κατάργηση του Βρετανικού Φοιτητικού Δανείου. Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος σπουδών, ανά μέσο όρο, σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι σχεδόν 3 φορές υψηλότερο σε σύγκριση με τις σπουδές στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο χαρακτηρίζεται για το υψηλό επίπεδο μόρφωσης που παρέχει σύμφωνα με τα αγγλικά πρότυπα εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα προσφέρει το μοναδικό προνόμιο απόκτησης Δύο Πτυχίων, ένα από το University of Central Lancashire στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα από το University of Central Lancashire Cyprus, τα οποία εγγυόνται περαιτέρω αναγνώριση και αυξάνουν τις ευκαιρίες εργοδότησης στην Κύπρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η διαδικτυακή ενημέρωση σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που έχετε επιλέγοντας το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου για τις σπουδές σας και τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου. Επίσης, το έμπειρο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό προσωπικό, θα σας ενημερώσει για τα κριτήρια εισδοχής για τον Οκτώβριο 2021, τις προοπτικές εργοδότησης, αλλά και τις οικονομικές διευκολύνσεις που παρέχονται στους φοιτητές.

Ομιλητές θα είναι η κα Μαρία Αρέστη (Senior Student Recruitment Officer), Δρ. Λούκας Γλύπτης (Κοσμήτορας Σχολής Διοίκησης & Επιχειρήσεων), Καθ. Stéphanie Laulhé Shaelou (Κοσμήτορας Νομικής Σχολής) και Καθ. Ειρήνη Πολυκάρπου (Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών). Επίσης, θα συμμετέχουν φοιτητές από την κάθε Σχολή οι οποίοι θα μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Η διαδικτυακή ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Microsoft MS Teams στα Αγγλικά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/3cateaC.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή καλέστε στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.