Επιχειρείν

Η NetU βραβεύεται ως “ICT Company of the Year” από τα Cyprus BITE (Business I.T. Excellence) Awards

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 ανακοινώθηκαν οι νικητές στα Cyprus BITE (Business I.T. Excellence) Awards. Τα βραβεία “ICT Company of the Year” και “Digitalized Company of the Year” αποτελούν τις κορυφαίες διακρίσεις της διοργάνωσης και απονεμήθηκαν στην NetU Consultants Ltd. και Τράπεζα Κύπρου αντίστοιχα.

Τα βραβεία αναγνωρίζουν την αριστεία των εταιρειών Πληροφορικής που προσφέρουν λύσεις με σημαντική διείσδυση στις εταιρείες – χρήστες. Η αξιοποίηση των λύσεων αυτών προσφέρει ουσιαστικά οφέλη, έχουν σημαντική κοινωνική επίδραση και καλύπτουν αποδεδειγμένα τις επιχειρηματικές ανάγκες της αγοράς – στόχου. Στις βραβεύσεις αυτές αξιολογείται η καινοτομία και οι καινοτόμες πρωτοβουλίες / πρακτικές που αφορούν τις λύσεις ή τη στρατηγική των εταιρειών ICT.

Η διοργάνωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, του Cyprus Computer Society και του ISACA. Η 19 μελής κριτική επιτροπή αποτελείτo από σημαντικές προσωπικότητες του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, με πρόεδρο το Δρ.Σωκράτη Κάτσικα, Πρύτανη του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Επιπρόσθετα, η NetU Consultants Ltd. έχει κερδίσει άλλα 8 (οκτώ) επί μέρους βραβεία για έργα που έχει παραδώσει τα τελευταία 2 χρόνια στο Δημόσιο, Ευρύτερο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα, η NetU έχει βραβευθεί στις πιο κάτω επί μέρους κατηγορίες:

  • Πάροχοι Λύσεων / Πακέτων Λογισμικού - Πακέτα Λογισμικού Oracle NetSuite ERP και Salesforce CRM
  • Εφαρμογές / Λύσεις για τη Δημόσια Διοίκηση - Έργα Λογισμικού στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα
  • Προμηθευτής Λογισμικού - Προμηθευτής Λογισμικού στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα
  • Συμβολή στην Απασχόληση / Δημιουργία θέσεων εργασίας - Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων - Αντιμετώπιση COVID-19
  • Κεντρική Δημόσια Διοίκηση - Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων - Αντιμετώπιση COVID-19
  • Κεντρική Δημόσια Διοίκηση - Υπουργείο Δικαιοσύνης - Αστυνομία Κύπρου - Advance Passenger Information και PNR για Passenger Screening
  • Κεντρική Δημόσια Διοίκηση - Υπουργείο Εσωτερικών – Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας – eServices
  • Οργανισμοί Δημοσίου Τομέα - Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) - Σύστημα Διαχείρισης Δικαιωμάτων Διέλευσης

Όλοι οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους και φωτογραφήθηκαν, γιορτάζοντας την επιτυχία της ομάδας και της εταιρείας τους. Η ανακοίνωση των βραβευθέντων είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο https://www.boussias.cy/bite-awards-winners/ .