Επιχειρείν

Δωρεά του γλυπτού PM Hippo στο Τσίρειο Δημοτικό Σχολείο

Το γλυπτό “PM Hippo”, που δωρίστηκε από το Parimatch Foundation στο Δήμο Λεμεσού, ανήκει και βρίσκεται πλέον στο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΙΑ' (ΚΑ) - Τσίρειο

O συλλεκτικός ιπποπόταμος, γλυπτό “PM Hippo”, ο οποίος δωρίστηκε από το Parimatch Foundation στο Δήμο Λεμεσού, ανήκει και βρίσκεται πλέον στο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΙΑ' (ΚΑ) - Τσίρειο.

Το συγκεκριμένο γλυπτό τοποθετήθηκε αρχικά στην Πλατεία Συντάγματος, κοντά στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, έπειτα στο ζωολογικό κήπο και μετά έξω από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού. Ο PM Hippo ταξίδεψε σε διάφορες τοποθεσίες στη Λεμεσό και άλλαξε θεματικά με βάση τα δρώμενα του Δήμου Λεμεσού.

Το έργο Let’s Hippo ήταν κάτω από την ομπρέλα του «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Σοφία για τα Παιδιά και οι εταιρείες, όπως και η Parimatch, που υιοθέτησαν συμβολικά έναν ιπποπόταμο από την Αφρική πρόσφεραν με τον τρόπο τους μεσημεριανό φαγητό στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της Κύπρου και ενίσχυσαν το έργο και τις υπηρεσίες του Σοφία για τα Παιδιά.

H δωρεά του PM Hippo από το Parimatch Foundation στο Δήμο Λεμεσού σηματοδότησε την έναρξη της συνεργασίας τους για την ενθάρρυνση και υποστήριξη φυσικών και αθλητικών δράσεων της Λεμεσού, ιδιαίτερα όσον αφορά τα παιδιά. Το Parimatch Foundation είναι ένα ίδρυμα κοινωφελούς χαρακτήρα που εφαρμόζει τη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Parimatch. Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί και υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που μεριμνούν για την υγεία και την ευεξία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch. Aποστολή του Parimatch Foundation είναι να προωθεί την υγεία και την ευημερία της κοινότητας μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους.