Επιχειρείν

Κρουαζιέρες Rhapsody of the Seas

Έναρξη πωλήσεων για το καλοκαίρι 2023

Η Let’s Go Tours by Amathus, επιλεγμένος αντιπρόσωπος της Royal Caribbean στην Κύπρο, ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων για τα δρομολόγια του πολυτελές Rhapsody of the Seas από Λεμεσό για το 2023.

Το επόμενο καλοκαίρι, το Rhapsody of the Seas θα σαλπάρει από Λεμεσό, από 3 Ιουνίου μέχρι 19 Αυγούστου, για εβδομαδιαίες κρουαζιέρες για Ρόδο, Πειραιά, Σαντορίνη, Μύκονο, και Χάιφα.

Το Rhapsody of the Seas θα σας εντυπωσιάσει με τις επιλογές χαλάρωσης και ξεκούρασης που προσφέρει με δύο πισίνες, έξι υδρομασάζ, το μοναδικό Vitality Spa and Fitness Center, το Solarium για ενήλικες και τον τοίχο αναρρίχησης 12 μέτρων για τους πιο τολμηρούς. Οι νεαροί μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο παιδικό πρόγραμμα της Royal Caribbean στο Adventure Ocean και μαζί με την οικογένειά τους να περάσουν αξέχαστα βράδια στον υπαίθριο κινηματογράφο ή σε ένα από τα δωρεάν ή σπεσιαλιτέ μπαρ και εστιατόρια, όπως το Izumi, για sushi και sashimi, το Chops Grille, για Αμερικάνικες μπριζόλες, και το Giovanni’s Table, για τους λάτρες της Ιταλικής κουζίνας…

Προλάβετε! Κάντε κράτηση μέχρι 30 Νοεμβρίου 2022 και εξασφαλίστε την καμπίνα της επιλογής σας με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια και έκπτωση μέχρι €100 την καμπίνα! Η διαθεσιμότητα των καμπινών είναι περιορισμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφτείτε το www.letsgotours.com, ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους κρουαζιέρων της Let’s Go Tours by Amathus στο 77778277, ή μέσω email στο sales@letsgotours.com.