Επιχειρείν

Πετρολίνα: Μεγάλος χορηγός στον 5ο Radisson Βlu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Ενίσχυση Καραϊσκάκειου, Special Olympics Cyprus,
RMHC και Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η Πετρολίνα πρωταγωνιστεί στη διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνoύς Μαραθωνίου Λάρνακας, ως μεγάλος χορηγός του Μαραθωνίου που έχει πλέον καταστεί θεσμός. Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα, για άλλη μια χρονιά θα υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς.

Ο Μαραθώνιος θα αποτελείται από επτά διαδρομές για διάφορες αντοχές και αποστάσεις. Η Petrolina Energy Team, η ομάδα εθελοντών της Πετρολίνα που αποτελείται από μέλη του προσωπικού της Εταιρείας και τις οικογένειές τους, θα συμμετάσχει για ακόμα μια χρονιά στον εταιρικό αγώνα δρόμου 5χλμ για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών. Για άλλη μια χρονιά, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στηρίζει τα Special Οlympics Cyprus, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, το Ronald McDonald’s House of Charities Cyprus και το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας αποτελεί τον πρώτο Πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου και τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, Κλέλιας Βασιλείου. Είναι ένας από τους δημοφιλέστερους μαραθωνίους που διοργανώνονται στην Κύπρο προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες αθλητές τόσο από το νησί μας όσο και από το εξωτερικό. Έχει, επίσης, βραβευτεί με περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

Εμπνευσμένη από τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού, η Πετρολίνα διαχρονικά στηρίζει μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες όχι μόνο πρωταγωνιστούν στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του νησιού, αλλά προβάλλουν την Κύπρο διεθνώς. Ο Αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως η ομαδικότητα, η πειθαρχία και η αφοσίωση.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας: https://www.larnakamarathon.com/