Επιχειρείν

Τα δεκάχρονα του Chinese Friendship Association Cyprus

Ο Κινέζικος Σύνδεσμος Φιλίας Κύπρου γιόρτασε τα δεκάχρονα από την ίδρυσή του. Η εκδήλωση τελούσε υπό την Αιγίδα του Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Liu Yantao.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό κόσμο, ως επίσης και από την Κινέζικη κοινότητα και Πρέσβεις ξένων διπλωματικών αποστολών. Σε σύντομη ομιλία του ο Κινέζος Πρέσβης συνεχάρη τον Κινέζικο Σύνδεσμο Φιλίας τονίζοντας ότι η συμβολή του συνδέσμου είναι μεγάλη στην προώθηση των φιλικών σχέσεων των δύο χωρών Κύπρου – Κίνας. Επίσης είπε ότι η Πρεσβεία θα είναι στο πλευρό του συνδέσμου και θα στηρίζει όλες του τις δραστηριότητες. Σύντομο χαιρετισμό είχε απευθύνει επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Che Huali, ως επίσης και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρις Μιχαήλ, ο οποίος είχε την ευθύνη της όλης διοργάνωσης.

18.11.22 - CHINESE 2.jpg

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε έκθεση φωτογραφικού υλικού από προηγούμενες δραστηριότητες του συνδέσμου. Τέλος πριν την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή εις μνήμη του εκλιπόντος Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου.