Επιχειρείν

Black Friday 2022: Στα Public, θα τη ζήσεις όπως σου αξίζει!

Εκατοντάδες προσφορές σε είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές σε περιμένουν από σήμερα, σε Black Friday τιμές και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής*

Η Black Friday 2022 ήρθε από τώρα στα Public για να τη ζήσεις όπως σου αξίζει, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες! Ο #1 omnichannel retailer της χώρας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να επιλέξεις ανάμεσα από εκατοντάδες κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές σε Black Friday τιμές και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής, για να καλύψεις τις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες.

Αυτό δείχνει και η νέα, φρέσκια και διασκεδαστική τηλεοπτική καμπάνια που δημιούργησαν τα Public, την οποία μπορείς να απολαύσεις εδώ.

Αυτή τη Black Friday στα Public, η απάντηση, κάθε φορά που καλείσαι να αποφασίσεις αν θα αγοράσεις νέο smartphone, νέο tablet, ή νέα τηλεόραση για μπάλα & gaming, είναι «Σου αξίζει!».

Δε χρειάζεται καν να περιμένεις μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Μπες στη σελίδα του Public για την Black Friday και ξεκίνα την Μαύρη Παρασκευή, από σήμερα!

Τα Public παραμένουν στο πλευρό σου ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, προσφέροντάς σου τεχνική υποστήριξη όταν τη χρειάζεσαι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το πρόγραμμα Safety Net, την υπηρεσία προστασίας συσκευών για δύο χρόνια - με δυνατότητα επέκτασης έως και πέντε επιπλέον χρόνια- για να είσαι για πάντα ξέγνοιαστος!

Ο προορισμός για τη Black Friday που σου αξίζει είναι και φέτος τα Public. Γιατί στα Public και το Public.cy βρίσκεις αμέτρητες προσφορές για να επιλέξεις όλα όσα χρειάζεσαι και να ζήσεις την καθημερινότητα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο! Είναι ο retailer που έχει συνδεθεί στην Κύπρο με την αγαπημένη ημέρα των καταναλωτών.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις