Επιχειρείν

Η ΕΤΑΠ χαιρετίζει την εξαγγελία νέων δρομολογίων της Ryanair

Η ΕΤΑΠ χαιρετίζει την εξαγγελία νέων δρομολογίων που ανακοίνωσε η Ryanair για το καλοκαίρι 2023

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ), χαιρετίζει την απόφαση της Ryanair για περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου και έναρξη επιπρόσθετων τακτικών πτήσεων από την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, τα νέα δρομολόγια για την καλοκαιρινή περίοδο 2023 προς Αθήνα, Μπορντό, Νάπολη, Πόζναν και Τουλούζη, όλα 2 φορές την εβδομάδα, που ανακοινώθηκαν σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία χθες, «έρχονται να ενισχύσουν τα ήδη πολύ σημαντικά και ευεργετικά δρομολόγια που περιλαμβάνονται στα πτητικά προγράμματα μέχρι τον Μάρτιο του 2023». Αναμένεται, όπως σημειώνει, να δώσουν περαιτέρω ώθηση στην οικονομία και στην προσέλκυση επισκεπτών.

Η ΕΤΑΠ Πάφου δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής που η Ryanair επενδύει συνεχώς στην Πάφο και επισημαίνει επίσης πως η τουριστική Πάφος έχει εισέλθει σε τροχιά ραγδαίας ανάκαμψης και οι απευθείας πτήσεις αυτή την περίοδο που διανύουμε αλλά και για το μέλλον είναι εξαιρετικά αναγκαίες και πολύ σημαντικές.