Ειδήσεις

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της Ζέτας Αιμιλιανίδου

Επαναξιολόγηση της κατάστασης υγείας της Υπουργού Εργασίας, μέχρι το μεσημέρι

Μέχρι το μεσημέρι θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου η οποία εγχειρίστηκε χθες στο νοσοκομείο «Υγεία» των Αθηνών μετά από ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής που υπέστη το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Η Υπουργός Εργασίας μετά το χθεσινό χειρουργείο βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας της.

Οι θεράποντες ιατροί σε αυτή τη φάση αποφεύγουν να προβούν σε εκτιμήσεις, αφού όπως υπογραμμίζεται «ακόμη δεν έχουν περάσει 24 ώρες από το χειρουργείο».

Κρίσιμες για τη σταθερότητα της υγείας της Ζέτας Αιμιλιανίδου θεωρούνται οι επόμενες τρεις με τέσσερις μέρες.

Ευχές και προσευχές από όλους μας

Με το άκουσμα της είδησης από χθες το πρωί σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, οι φορείς της οικονομίας και της κοινωνίας, όπως και απλοί πολίτες δηλώνουν την συμπαράστασή τους και εύχονται στην Υπουργό Εργασίας ταχεία ανάρρωση.

Για την κατάσταση της υγείας της κ. Αιμιλιανίδου γίνεται τακτική ενημέρωση από την προεδρία της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και παρακολουθεί αυτοπροσώπως την εξέλιξη της υγείας της Ζέτας Αιμιλιανίδου.