Τοπικά

Ευχαριστίες οικογένειας Γαβριήλ Μηνά

Τώρα που πέρασε λίγος χρόνος και καταλάγιασε κάπως ο πόνος για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου, η οικογένεια του Γαβριήλ Μηνά νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τους συντρόφευσαν είτε με τη ζωντανή παρουσία τους είτε με τη σκέψη τους στις ώρες του πόνου.

Η οικογένεια λοιπόν ευχαριστεί θερμά τον κ. Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, τον κ. Υπουργό Παιδείας για τα ωραία λόγια με τα οποία τον αποχαιρέτισε, τον καλό συνάδελφο και ποιητάρη Κώστα Βασιλείου που μας ταξίδεψε στα ιερά χώματα της πατρίδας μας και τον φίλο Δημήτρη Ταλιαδώρο για την εξαιρετική συμβολή του στην όλη τελετή της κηδείας.

Ευχαριστεί ακόμα τους φίλους Κώστα και Τούλα Χατζηκωστή, το Συγκρότημα «Δίας» και την εφημερίδα «Σημερινή» καθώς και το κρατικό κανάλι για την εκτενή αναφορά που έκαναν για την προσωπικότητα και το έργο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού.

Ευχαριστεί και όλους όσοι προσκόμισαν στεφάνια και λουλούδια, όσους έκαναν εισφορές στη μνήμη του, όσους παρέστησαν στην κηδεία και όσους εξέφρασαν τη λύπη και συμπαράστασή τους τηλεφωνικά ή τους επισκέφθηκαν στο σπίτι.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον φίλο Γιώργο Οικονομίδη και τη σύζυγό του Μαρία που τους στάθηκαν με πολλή αγάπη τις τελευταίες μέρες της δοκιμασίας.

Ευχαριστεί επίσης αυτούς που ένιωσαν την ανάγκη να εκφραστούν γραπτώς στις εφημερίδες ή στα ηλεκτρονικά μέσα ή με επιστολές.

Τέλος ευχαριστεί την πληθώρα των μαθητών του που τον αγάπησαν και τον εκτίμησαν και δεν τον ξεχνούν και εκφράζονται πάντα με συμπάθεια και ευγνωμοσύνη για το πρόσωπό του και για όσα τους πρόσφερε.