Ειδήσεις

Διάλεξη «Πυρηνικό Εργοστάσιο Άκκουγιου: Κίνδυνοι και νομικές προεκτάσεις»

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και θα βιντεοσκοπείται

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κερύνειας και η Επιτροπή Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου διοργανώνουν στις 14 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:00, διαδικτυακή διάλεξη με τίτλο:

«Πυρηνικό Εργοστάσιο Άκκουγιου: Κίνδυνοι και νομικές προεκτάσεις»

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και θα βιντεοσκοπείται.

Πρόγραμμα

18:00 -18:05: Εισαγωγικά σχόλια από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κερύνειας, κ. Νικόλα Κωνσταντινίδη

18:05-18:10: Εισαγωγικά σχόλια από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Δρα Νικόλα Ιωαννίδη

18:10-18:30: Ομιλία από τον Δρα Θεόδωρο Χριστούδια, Αναπληρωτή Καθηγητή στο CARE-C του Ινστιτούτου Κύπρου με τίτλο «Οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις για την Κύπρο σε περίπτωση ατυχήματος στο Πυρηνικό Εργοστάσιο Άκκουγιου»

18:30-18:50: Ομιλία από τον δικηγόρο, κ. Κυριάκο Κούρτελλο με τίτλο «Το διεθνές και ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για την πυρηνική ασφάλεια»

18:50-19:10: Ομιλία από τον Δρα Κλέαρχο Κυριακίδη, Senior Visiting Fellow της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus με τίτλο «Οι νομικές επιπτώσεις από το Πυρηνικό Εργοστάσιο του Άκκουγιου για την υγεία και ασφάλεια της Κυπριακής Δημοκρατίας»

19:10 – 19:50: Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Συντονίζει ο κ. Κυριάκος Κυριακίδης, δικηγόρος και μέλος της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Κερύνειας

Η διάλεξη αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων και μοριοδοτείται με 1,5 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στο σύνολό της.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=1313

Τελευταία ημέρα για εγγραφές η Τρίτη 12 Ιουλίου 2022. Θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση με την πάροδο της πιο πάνω ημερομηνίας.