Επιχειρείν

H Medochemie Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος για τέταρτη συνεχή χρονιά

Το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για το 2021, κατέκτησε η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, στο πλαίσιο των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις.

Η ανώτατη αυτή διάκριση, η οποία απονέμεται στη Medochemie για τέταρτη συνεχή χρονιά, αποτελεί μια ακόμη αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας για την εφαρμογή περιβαλλοντικά ορθών επιχειρηματικών πρακτικών, καθώς και την αφοσίωσή της στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Medochemie προάγει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, μέσα από μια σειρά δράσεων που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση των αποβλήτων και τη μείωση των εκπομπών ρύπων, ενώ είναι και συνιδρυτής της Green Dot Κύπρου.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων έγινε στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, που στηρίζουν το θεσμό των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων.

Τα Βραβεία θα απονείμει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε Ειδική Επίσημη Τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο.