Επιχειρείν

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού και η εταιρεία DPAM ενώνουν δυνάμεις

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) υπέγραψε την 1η Σεπτεμβρίου 2022, Μνημόνιο Συνεργασίας με την εταιρεία DPAM. Το Μνημόνιο υπογράφηκε στα γραφεία του ΠΣΣΕ μεταξύ του Προέδρου του ΠΣΣΕ, Ηλία Δημητρίου και της Area Sales Manager των καταστημάτων DPAM στην Κύπρο, Μάρθας Κοσμά, Η συνεργασία στοχεύει στην προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού, στην υποστήριξη του ΠΣΣΕ και των εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων και στη στήριξη των αναγκών της κοινωνίας.

Σε πρώτο στάδιο η εταιρεία DPAM έχει τοποθετήσει κουτιά σε όλα τα καταστήματα DPAM στην Κύπρο (Λευκωσία: Mall of Cyprus, Nicosia Mall, Λεμεσός: My Mall, Λάρνακα: Metropolis Mall), για συλλογή παιδικών ειδών ένδυσης (καινούριων ή μεταχειρισμένων σε πολύ καλή κατάσταση). Τα είδη που θα συλλέγονται θα διατίθενται σε ευάλωτες οικογένειες μέσω των Σωμάτων Εθελοντών στις διάφορες επαρχίες.

Με την ευκαιρία αυτή πληροφορείται το κοινό ότι τα κουτιά είναι ήδη τοποθετημένα στα πιο πάνω σημεία των καταστημάτων DPAM και μπορούν να τοποθετούν σε αυτά παιδικά είδη ένδυσης (καινούρια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση).