Επιχειρείν

Το TEDxLimassol 2022 επιστρέφει με θέμα ‘Living on the Edge’

Το TEDxLimassol, επιστρέφει στις 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa με θέμα ‘Living on the Edge’, και στόχο να εμπνεύσει και να προωθήσει τη διάδοση καινοτόμων ιδεών μεταξύ ομιλητών και συμμετεχόντων.

Το ΤΕDxLimassol, αποτελεί μια εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας και η διοργάνωση της πραγματοποιείται με υψηλές προδιαγραφές, φέρνει στη σκηνή ανθρώπους που εμπνέουν και καινοτομούν και εφοδιάζει τους συμμετέχοντες με ερεθίσματα, ιδέες, αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης.

Οι θεματικές που αγκαλιάζει το TED, ενθαρρύνουν τόσο τους ομιλητές, όσο και τους συμμετέχοντες, να προβληματιστούν και να συζητήσουν για τα όσα έπονται σε τομείς όπως: η κλιματική αλλαγή, η επιστήμη, η ιατρική, η εκπαίδευση. Μέσω της προώθησης αξιόλογων ιδεών, αναπτύσσεται η θέληση στο κοινό να εξερευνήσει τις δυνατότητες των επιστημών, της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της τέχνης.

Η εκδήλωση γίνεται με headline partners την Exness μιας από τις σημαντικότερες fintech εταιρείες διεθνώς, με έδρα τη Λεμεσό και την payabl., μια σύγχρονη εταιρεία στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών.

Με την πλειονότητα των προσκεκλημένων να προέρχεται από το εξωτερικό, στο TEDxLimassol, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 20 ομιλητές και μουσικούς, αντλώντας έμπνευση και ερεθίσματα από τις ιστορίες τους.

Τον Νοέμβριο η Λεμεσός εντάσσεται ξανά στον μακρύ κατάλογο των χιλιάδων πόλεων που φιλοξενούν ένα ΤED Event και η πόλη μετατρέπεται ως το επίκεντρο επιστημονικών και τεχνολογικών αναζητήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Το δικηγορικό γραφείο Ηarris Kyriakides μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Κύπρο γίνεται σύμμαχος με το TEDxLimassol. Την εκδήλωση στηρίζουν και οι: Public, ο απόλυτος προορισμός για τεχνολογία, βιβλίο, οικιακές συσκευές, παιχνίδι και Cyta, leader στις εξελίξεις των τηλεπικοινωνιών.

Το TEDxLimassol γίνεται επίσης με την υποστήριξη του Έργου Climate of Change, που συμβάλει στην ανάπτυξη, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση ατόμων νεαρής ηλικίας σε παγκόσμια ζητήματα κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης.

Για να συμμετέχετε στο TEDxLimassol, εισιτήρια προπωλούνται στο site www.tedxlim.com, το οποίο εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες για το θέμα, τους προσκεκλημένους και τις παράλληλες δραστηριότητες που θα ανακοινώνονται διαρκώς από σήμερα μέχρι τον Νοέμβριο.

Για να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις και τα νέα για το TEDxLimassol, μπορείτε να το βρείτε:

Στην ιστοσελίδα: www.tedxlim.com

Στο Facebook: https://www.facebook.com/TEDxLimassol