Παραπολιτικά

Ευτράπελα Προεδρικών - 55χρονη πήγε να ψηφίσει με την ταυτότητα της 25χρονης κόρης της

Σε ιδιαίτερα φυσιολογικές συχνότητες κινήθηκε η εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα η ημέρα της ψηφοφορίας σε αυτές τις Προεδρικές Εκλογές.

Σε ιδιαίτερα φυσιολογικές συχνότητες κινήθηκε η εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα η ημέρα της ψηφοφορίας σε αυτές τις Προεδρικές Εκλογές.

Μπορεί να απουσίασε η σωρεία ευτράπελων προηγούμενων χρόνων όμως δε θα μπορούσε να μη συμβεί και το απόλυτο τίποτα. Αρχικά, όπως γνωστοποίησε ο αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου πολίτης αρνήθηκε να φορέσει την προστατευτική μάσκα για να ψηφίσει με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση ενώ δεν του επετράπη να ψηφίσει έως ότου συμμορφωθεί με τις υποδείξεις.

Πέραν αυτού, γυναίκα κατά την ώρα της ψηφοφορίας σε εκλογικό κέντρο κατήγγειλε πως η κάλπη φαινόταν από το παράθυρο με αποτέλεσμα την κινητοποίηση των υπευθύνων για τη μετακίνησή της.

Από την εκλογική διαδικασία δεν έλειψαν και οι παρατυπίες. Πρόσωπο στην Δρύμου της Πάφου ενώ παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο πριν μπει στο κουβούκλιο για να ψηφίσει, έφερε μαζί του και δεύτερο κινητό τηλέφωνο και αποπειράθηκε να φωτογραφίσει το ψηφοδέλτιο. Παρενέβη η προεδρεύων του εκλογικού κέντρου ενώ ο πολίτης στη συνέχεια ανακρίθηκε αφού η φωτογράφιση θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Στην κορυφή της λίστας μας, βρίσκεται -για την πρώτη τουλάχιστον Κυριακή- 55χρονη από την Επαρχία Λάρνακας. Η γυναίκα φέρεται να μετέβη στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει χρησιμοποιώντας την ταυτότητα της 25χρονης κόρης της και φυσικά έγινε αντιληπτή και κατηγορήθηκε γραπτώς για πλαστοπροσωπία.