Αθλητισμός

Αυτό είναι το πιο δύσκολο για Καρσέδο ενόψει ΑΠΟΕΛ

Η Πάφος FC μετά την πολύ σημαντική νίκη της στον πρώτο αγώνα από τους δύο με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης, θα κληθεί αυτή την αγωνιστική να φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λευκωσίας είναι μια ομάδα την οποία δεν κατάφερε όχι μόνο να μην κερδίσει η Παφιακή, αλλά την ίδια στιγμή σε τρεις αγώνες δεν έχει καταφέρει ούτε και να σκοράρει απέναντι της.

Να λοιπόν ένα ισχυρό κίνητρο ενόψει του αγώνα της Κυριακής, την ίδια στιγμή που ναι μεν η νίκη στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου δίνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης, σε καμία περίπτωση όμως δεν εξασφαλίζει (τουλάχιστον ακόμα) ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για να μπορέσει λοιπόν να έχει και στις δύο διοργανώσεις καλές πιθανότητες να το πετύχει, η Πάφος FC θα χρειαστεί να επιστρέψει στις νίκες και στον θεσμό του πρωταθλήματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τον Καρσέδο να στρέψει την προσοχή των παικτών του στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, την στιγμή που σε μερικές μέρες ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον Απόλλωνα.

Καλείται πάντως να βρει τον τρόπο να το πράξει, με μια σκέψη να είναι η χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που δεν έχουν τόσα λεπτά συμμετοχής, αλλά σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν με την ποιότητα τους ως παίκτες.

Κάποιοι από αυτούς ο Βαλακάρι, ο Ζάζα αλλά και ο Μάριος Δημητρίου που πιθανό να βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα.