Επιχειρείν

Ο ΣΑΕΚ βράβευσε τους αριστεύσαντες του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Καλλιπόλεως 75), η βράβευση των αρίστων της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης. Στην τελετή, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), Ευάγγελος Αναστασιάδης βράβευσε 3 αριστούχους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, παραδίδοντας βραβείο €500 στον καθένα, μια ευγενική χορηγία του ΣΑΕΚ.

16.7. ΣΑΕΚ 1.jpg

Απονέμοντας τα βραβεία, ο κ. Αναστασιάδης συνεχάρη τους φοιτητές που ξεχώρισαν για την εξαιρετική τους επίδοση στις σπουδές τους, επισημαίνοντας τη σημασία της αριστείας στην εκπαίδευση και την ανάγκη ενθάρρυνσης των νέων για συνεχή βελτίωση. «Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και του πάθους των φοιτητών στην επιστήμη τους. Ο Σύνδεσμος δεσμεύεται στη συνεχή στήριξη του έργου των Πανεπιστημίων στην προαγωγή της εκπαίδευσης και της έρευνας», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΑΕΚ.

16.7. ΣΑΕΚ 3.jpg

Οι βραβευθέντες φοιτητές ευχαρίστησαν τον κ. Αναστασιάδη καθώς και το Πανεπιστήμιο Κύπρου για την τιμητική αναγνώριση, υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια αφοσίωση.

16.7.ΣΑΕΚ 4.jpg