Υγεία

Πορεία Από Καρδιάς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς η οποία είναι η 29η Σεπτεμβρίου 2024 ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών σε συνεργασία με την λέσχη μοτοσικλετιστών Λευκωσίας «Λήδρα» θέλοντας να δείξουν την έμπρακτη στήριξη τους στα Καρδιοπαθή Παιδιά της Κύπρου διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την «Πορεία Από Καρδιάς».

Μία φιλανθρωπική εκδήλωση η οποία θα διοργανωθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί η ώρα 1.45 μ.μ. στην πλατεία Φανερωμένης στην παλιά Λευκωσία και η άφιξη των μοτοσικλετιστών γύρω στις 6.30 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Πορεία Μοτοσικλετιστών θα περιοδεύσει σε διάφορους Δήμους και Κοινοτικά Συμβούλια όπου θα τους υποδεχτούν οι Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες για εισφορές.

Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου άφιξη η ώρα 2.00 μ.μ., Δημοτικό Μέγαρο Λακατάμιας η ώρα 2.30 μ.μ., Κοινοτικό Συμβούλιο Λυθροδόντα η ώρα 3.30 μ.μ., Κοινοτικό Συμβούλιο Μαθιάτη η ώρα 4.00 μ.μ., Κοινοτικό Συμβούλιο Σιάς η ώρα 4.30 μ.μ., Δήμος Ιδαλίου ή ώρα 5.00 μ.μ. (στην πλατεία, οδός Αγίου Αντωνίου), Δημοτικό Μέγαρο Λατσιών η ώρα 5.30 μ.μ. και στην Πλατεία Φανερωμένης η άφιξης θα είναι γύρω στις 6.30 μ.μ.

Στην πλατεία Φανερωμένης από η ώρα 3.00 μ.μ. μέχρι η ώρα 9.00 μ.μ. θα υπάρχουν περίπτερα με διάφορα προϊόντα για την οικονομική στήριξη του Συνδέσμου.

Με το σύνθημα μας:

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.

Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά με καρδιοπάθειες, τους δικούς μας ήρωες, τους ήρωες τις καρδιάς μας.