Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε η 22χρονη μοτοσικλετίστρια μετά το τροχαίο στη Λάρνακα
Υπέκυψε στα τραύματά της η 22χρονη μοτοσικλετίστρια – Νοσηλευόταν για πέντε ημέρες
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην επαρχία Λάρνακας, με θύμα 22χρονη μοτοσικλετίστρια, η οποία είχε τραυματιστεί κρίσιμα.
Πρόκειται για την Andreea Larisa Harabor, η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες πέντε ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, η 22χρονη υπέκυψε τελικά στα τραύματά της.
Η οδική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, στον δρόμο Δελίκηπου-Λυθροδόντα. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε η 22χρονη συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 45χρονος άνδρας.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η σύγκρουση διερευνώνται από την Αστυνομία, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καθοριστεί η ημερομηνία διενέργειας της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της άτυχης 22χρονης.