Υγεία

Εμβολιασμός Ματσάκη: Γιατί δεν πάει σε walk-in, επαλήθευση για AstraZeneca & απειλές κατά της ζωής του

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης μετά που αποκάλυψε την πρόθεσή του να εμβολιαστεί. Θέλει να εμβολιαστεί αλλά δεν μπορεί να διευθετήσει ραντεβού. «Σαματάς» τα walk-in. Η επαλήθευση για AstraZeneca. Γιατί ξάφνιασε η «μετάλλαξη» Ματσάκη.

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης. Ο ιατροδικαστής που αποκάλυψε πρώτα στο «ΣΙΓΜΑ» την πρόθεσή του να εμβολιαστεί, μίλησε στο «Μεσημέρι και Κάτι» και είπε πως από τη μέρα που είπε ότι θα εμβολιαστεί γίνεται δέκτης απειλών και υβριστικών μηνυμάτων.

«Από τη μέρα που αποφάσισα ότι το πλέον σοφό είναι να εμβολιαστώ, άρχισε ένας καταιγισμός από ύβρεις και απειλές».

Όπως αναφέρει το «SigmaLive», ο ίδιος είπε πως έκανε και καταγγελία στην Αστυνομία η οποία πλέον διερευνά την όλη υπόθεση ενώ δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες προκειμένου να μην επηρεαστεί το ανακριτικό έργο.

Ο κ. Ματσάκης εντωμεταξύ δεν εμβολιάστηκε ακόμη ενώ θέλει, αφού όπως είπε δεν κατέστη δυνατό να διευθετήσει ραντεβού μέσω της Πύλης. «Δεν εμβολιάστηκα γιατί έκανα μια προσπάθεια και δεν κατάφερα να βρω ραντεβού. Χθες πήγα στον προσωπικό μου γιατρό και δεν υπήρχε ραντεβού. Είπα στον γιατρό μου να βρούμε ραντεβού για την ερχόμενη βδομάδα». 

«Τα περί συνωμοσίας σατανάδων, θρησκείας και τσιπ είναι παραμύθια και μύθοι και ανοησίες», είπε κλείνοντας.

Επαληθεύτηκε για το AstraZeneca

Ο κ. Ματσάκης ανέφερε πως «δεν έχει κανένα δικαίωμα να πει στον οποιοδήποτε τι να κάνει», σε σχέση με τον εμβολιασμό του. «Εγώ απλώς μιλώ για τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

Για το θέμα του εμβολίου AstraZeneca, ο κ. Ματσάκης είπε: «Για το AstraZeneca οι προβληματισμοί μου επαληθεύθησαν και το AstraZeneca δεν δίνεται πλέον στις πλείστες χώρες, ούτε στην Κύπρο. Και μάλιστα αυτοί που έκαναν δύο δόσεις AstraZeneca την τρίτη θα την κάνουν με mRNA εμβόλιο. Οπόταν αυτό επαληθεύτηκε. Όσον αφορά τα mRNA εμβόλια είχα τους προβληματισμούς μου, ήθελα περισσότερο χρόνο. 'Ηθελα να δω περισσότερα αποτελέσματα, ήθελα να δω περισσότερα επιστημονικά δεδομένα.»

«Σαματάς» στα Walk-In - Γιατί δεν εμβολιάζεται εκεί

Ο κ. Ματσάκης είπε ότι προτιμά να κάνει το εμβόλιο προγραμματισμένα σε εμβολιαστικό κέντρο και όχι στα λεγόμενα «walk-in» διότι υπάρχει πολύς κόσμος, «δεν είναι το καλύτερο μέρος και ο καλύτερος τρόπος» και «γίνεται σαματάς». Επιπλέον, υπάρχει και ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

«Μετάλλαξη» Ματσάκη

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης ξάφνιασε τους πάντες όταν πριν έντεκα μέρες δήλωσε δημόσια πως θα εμβολιασθεί τελικά με εμβόλια τεχνολογίας mRNA για τα οποία ασκούσε εντονότατη κριτική για μήνες.

Η «Σημερινή Online» παρουσίασε τις αναρτήσεις του στο Facebook από τον Νοέμβριο του 2020 όπου ασκούσε κριτική στα «φασιστικά» και «αντιδημοκρατικά» μέτρα του «Προέδρου της Μπανανίας», του «καφετζιή» και του «λογιστή», όπως αποκαλούσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους τέως και νυν Υπουργούς Υγείας αντίστοιχα.

matsakisemvoliasmos1.JPG

Η «μετάλλαξή» του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ο ιατροδικαστής είχε θέσει κάποια ερωτήματα και προέβηκε σε ορισμένες τοποθετήσεις όλους αυτούς τους μήνες, οι οποίες τώρα μένουν μετέωρες, τουλάχιστον για τους ακόλουθούς του.