Ειδήσεις

«Έφυγε» η Έλλη Χάσικου

Έσβησε μετά από τρίχρονη μάχη με την καρκίνο

«Έφυγε» την περασμένη Παρασκευή, σε ηλικία 54 ετών και μετά από τρίχρονη μάχη με τον καρκίνο, η Έλλη Κουλέρμου Χάσικου, κόρη του εκδότη της εφημερίδας «Αλήθεια», Φρίξου Κουλέρμου, και σύζυγος του τέως Υπουργού Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου.


Η Έλλη τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε την πιο σκληρή μάχη της ζωής της. Αυτήν που είχε δώσει πριν από λίγα χρόνια και η αγαπημένη της αδελφή, Ρένα Κουλέρμου. Μια μάχη άνιση, η οποία, δυστυχώς, τις οδήγησε στον θάνατο, με τέσσερα χρόνια διαφορά. Έπεσαν και οι δύο μαχόμενες σαν παλληκάρια.


Αφήνει πίσω της τρία παιδιά, την Άννα, τον Ιωάννη και τον Φρίξο, τον σύζυγό της, τους γονείς και τα αδέλφια της, που εδώ και τρία χρόνια στάθηκαν δίπλα της σε κάθε δύσκολη στιγμή, ακόμα και αν κάποιες φορές τούς χώριζαν χιλιόμετρα, αφού η Έλλη για αρκετά μεγάλο διάστημα νοσηλευόταν στο εξωτερικό. Αφήνει πίσω φίλους αλλά και συνάδελφους -στην αγαπημένη της εφημερίδα στην οποία αποτέλεσε Οικονομική Διευθύντρια- που είχαν την τύχη να δουλέψουν μαζί της και να εκτιμήσουν το μεγαλείο της ψυχής της.


Η κηδεία της πολυαγαπημένης Έλλης θα τελεστεί αύριο, Μεγάλη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, στη 1 το μεσημέρι, από τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Επισκοπειού, στη Λευκωσία. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 12:00 το μεσημέρι. Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνουν εισφορές για τον Αντιλευχαιμικό Σύνδεσμο Κύπρου, τον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ. και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.


Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Συγκροτήματος «Δίας» εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και στους οικείους της.