Ειδήσεις

Φεστιβάλ μπύρας στη Λευκωσία

ΑΠΟ 10 ΜΕΧΡΙ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 10 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το Nicosia Beer Fest, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λευκωσίας, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας και το Επιμελητήριο Λευκωσίας.
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, μιλώντας σε Διάσκεψη Τύπου, είπε ότι το Nicosia Beer Fest, εντάσσεται στα πλαίσια εμπλουτισμού του προγράμματος εκδηλώσεων της πρωτεύουσας και έχει στόχο να καταστεί ετήσιος θεσμός και σημείο αναφοράς.
Μέσω τέτοιων εκδηλώσεων, πρόσθεσε ο κ. Γιωρκάτζης όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στοχεύουν στην αναζωογόνηση του κέντρου της πρωτεύουσας, καθώς και στην προσέλκυση ντόπιων και ξένων.
Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Τουρισμού του ΚΟΤ Αννίτα Δημητριάδου χαιρέτισε την πρωτοβουλία της ΕΤΑΠ και του Δήμου Λευκωσίας, λέγοντας ότι η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον τουρισμό, γιατί δημιουργεί κίνητρο για επισκέψεις στην Λευκωσία, η οποία διαθέτει μοναδικό προϊόν το οποίο αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται συνεχώς.
Ο ΚΟΤ, πρόσθεσε θα συνεχίσει να στηρίζει την Εταιρεία Τουρισμού Λευκωσίας και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά μαζί της για να κερδίσει η Λευκωσία το μερίδιο που της αξίζει ως τουριστικός προορισμός.
Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει, από τις 10 μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 7 και 12 το βράδυ στην Τάφρο Κωστάνζα και θα συμμετέχουν οι εταιρίες παραγωγής, εισαγωγής και διανομής μπύρας, οι οποίες θα προσφέρουν είδη μπύρας από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μαζί με την μπύρα τους θα μπορούν να απολαύσουν και ποικιλία εδεσμάτων. Το εισιτήριο είναι 5 ευρώ με ένα ποτήρι μπύρας δωρεάν.
Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πλούσιο μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, από διάφορα καλλιτεχνικά σχήματα.