Πρόεδρε Αναστασιάδη, ο λαός ΔΕΝ σε εξουσιοδότησε!

Να το υπογραμμίσουμε ξανά προς τους επιλήσμονες Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και ΓΓ του ΑΚΕΛ: Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ο μόνος εναπομείνας πανίσχυρος πολιτειακός, πολιτικός, κρατικός θώρακας για τον κυπριακό λαό - Έλληνες και νόμιμους Τούρκους. Από την επομένη της ανακήρυξης του νέου κράτους, το 1960, η Τουρκία πασκίζει να την καταλύσει, να τη διαλύσει και να την εξαφανίσει. Γιατί; Πρώτον, διότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι υποκείμενο διεθνούς δικαίου. Δεύτερον, είναι η αποτύπωση της διεθνούς νομιμότητας, επειδή η Κυπριακή Δημοκρατία αναγνωρίζεται διεθνώς ως το μόνο νόμιμο κράτος στο νησί. Τρίτον, είναι μέλος του ΟΗΕ, της ΕΕ και όλων των Διεθνών Οργανισμών. Τέταρτον, η Κυπριακή Δημοκρατία είναι το ανυπέρβλητο και άτρωτο εμπόδιο στα σχέδια της Τουρκίας. Ποια είναι αυτά;


Πέραν την κατάλυσης και εξαφάνισης της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Τουρκία αποβλέπει στον πλήρη έλεγχο της νήσου, με ή χωρίς την υπογραφή μας. Με μία συγκεκριμένη, αταλάντευτη στρατηγική έναντι των άσχετων, ανεύθυνων και ανεπαρκών δικών μας ηγετών, από το 1956 η Άγκυρα μεθοδεύει την κατάληψη και έλεγχο της Κύπρου. Σήμερα, ο αδίστακτος και αιμοσταγής σουλτάνος Ερντογάν προχωρεί ένα βήμα παρακάτω: Εκτός από την τουρκοποίηση της νήσου αποβλέπει και στην ισλαμοποίησή της, στο πλαίσιο του μεγαλοϊδεατικού σχεδιασμού του, ώστε η Τουρκία να ηγηθεί του μουσουλμανικού κόσμου ως ο δήθεν υπερασπιστής και προαγωγός του Ισλάμ. Οι Τούρκοι, ανέκαθεν, ήταν ξεκάθαροι στους στόχους τους. Τους βροντοφωνάζουν καθημερινά αλλ’ οι δικοί μας ηγέτες, από την εποχή του Μακάριου μέχρι σήμερα, ούτε ακούν ούτε καταλαβαίνουν ούτε γνωρίζουν τον Τούρκο εχθρό μας.


Ειδικά, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει, φαίνεται, εναποθέσει όλες τις προσδοκίες του στον Τούρκο Αρταξέρξη, στην αυλή του οποίου μετέβη, ως θλιβερός και εκστασιασμένος ικέτης το 2005. Προφανώς, ο Ν. Αναστασιάδης δεν παρακολουθεί την πολιτική Ερντογάν. Και εμφανώς δεν ακούει τι καθημερινά ο Τούρκος δικτάτορας και ο εδώ εγκάθετός του, όπως και ο Τούρκος ΥπΕξ μόλις προχθές διακήρυξε: «Είμαστε δύο κράτη, ένα έθνος, με μία μητέρα-πατρίδα». Δηλαδή, η Τουρκία έχει ήδη εντάξει τους Έλληνες της Κύπρου στη «μητέρα-πατρίδα Τουρκία»! Ανεξάρτητα τι συζητείται στις συνομιλίες, οι Τούρκοι είναι ξεκάθαροι: Απαιτούν λύση τουρκικών προδιαγραφών! Με εγγυήσεις, παραμονή του Αττίλα, των εποίκων, δύο κράτη και δύο λαούς. Χωρίς ποτέ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ σε μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως επιχειρεί να μας πείσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.


Προ ολίγων μόλις ημερών, από αυτές τις στήλες υποδείξαμε στον Πρόεδρο ότι βρισκόταν σε οδυνηρή τουρκική μέγγενη. Να ετοιμάζεται για τουρκικά καυδιανά δίκρανα! Διότι οι Τούρκοι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να αποστούν από διακηρυγμένες, από το 1956, θέσεις τους, που στοχεύουν στην κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και στην υπαγωγή της Κύπρου υπό τον στρατιωτικό, δημογραφικό και, τώρα, ενεργειακό έλεγχο της Άγκυρας. Αυτά τα... δικαιώματα ο Ν. Αναστασιάδης τα παρέδωσε στους Τούρκους, με την ολέθρια Κοινή Δήλωσή του με τον κατοχικό Έρογλου. Οι Τούρκοι εννοούν όσα δηλώνουν και επιχειρούν να τα υλοποιήσουν, αφού δεν υπάρχει καμία αντίσταση και καμία αντίδραση από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον επ’ εσχάτων εξαφανισθέντα Υπουργό των Εξωτερικών.


Να θυμίσουμε στον Ν. Αναστασιάδη πως όταν αναλάμβανε τα προεδρικά του καθήκοντα, τον Φεβρουάριο του 2013, ορκίστηκε να υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία. Ο λαός τον ανέδειξε στο ύπατο αξίωμα για να επιτελέσει ακριβώς αυτό το βαρύτατο και κρισιμότατο έργο: Να υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία και να την διασώσει, όπως ο λαός έπραξε το 2004. Ο λαός ΔΕΝ τον εξουσιοδότησε ποτέ να συνεργήσει στην κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο λαός ΔΕΝ τον εμπιστεύθηκε για να του μπήξει τώρα το τερατούργημα Ανάν. Ο λαός ΔΕΝ τον ψήφισε για να παραδώσει την Κυπριακή Δημοκρατία αύτανδρη σε μια νέα τουρκοκρατία και ισλαμοκρατία. Ο λαός ΔΕΝ στήριξε τον Αναστασιάδη για να τον τουρκέψει και να τον ισλαμοποιήσει. Συνεπώς, ας πάρει, επιτέλους, το μήνυμα!