Επικυρώθηκε η υποψηφιότητα Αναστασιάδη από τον ΔΗΣΥ
Σάββατο 21 Οκτ 2017
Share on
Το Ανώτατο Συμβούλιο του Δημοκρατικού Συναγερμού αποφάσισε χθες τη στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη, σε έκτακτη σύνοδό του για τις Προεδρικές Εκλογές. Η πρόταση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «καταγράφοντας και τον απολογισμό και το όραμα που κατέθεσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για τα επόμενα χρόνια, και επειδή θέλουμε η χώρα μας να συνεχίσει στον σωστό δρόμο της ασφάλειας, της σταθερότητας και της ανάπτυξης, με σταθερά βήματα μπροστά, και επειδή η Κύπρος μας αξίζει να έχει το όραμα και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, θέλουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο της Ανάπτυξης και της Δημιουργίας».
Περαιτέρω σημειώνεται ότι στον ΔΗΣΥ γνωρίζουν πως το πιο μεγάλο όραμα είναι η επανένωση της πατρίδας μας και γι’ αυτό θέλουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την προσπάθεια.
«Θέλουμε να δούμε να τερματίζεται η κατοχή και η διαίρεση της Κύπρου, μέσα από μια βιώσιμη και ασφαλή λύση που θα δημιουργεί μόνιμες συνθήκες ειρήνης, σταθερότητας, χωρίς ξένους εγγυητές και κατοχικά στρατεύματα».
«Η Απόφασή μας σήμερα είναι ότι συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επανεκλογή του Προέδρου Αναστασιάδη. Η Απόφασή μας σήμερα είναι ότι συνεχίζουμε την πορεία Ανάπτυξης και Δημιουργίας και κρατάμε ανοιχτή τη μεγάλη προοπτική που έχει δημιουργηθεί για μιαν αποδεκτή λύση στο εθνικό μας ζήτημα. Με σταθερά βήματα μπροστά», καταλήγει η πρόταση.