Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Gameshow Cyprus

Το πολυαναμενόμενο gaming event της Κύπρου έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στις 22 και 23 Δεκεμβρίου με πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους λάτρεις των eSports! Η PrimeTel, σε συνεργασία με την Kinx Gaming, διοργανώνουν το γρηγορότερο LAN Party που έγινε ποτέ στη χώρα και σου δίνουν την ευκαιρία να διαμορφώσεις τα έπαθλα του αγώνα, κερδίζοντας συλλεκτικά δώρα!


Για την είσοδό σου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία απαραίτητη είναι η αγορά εισιτηρίου, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις όλα τα eSports τουρνουά, να περιηγηθείς στον κόσμο των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, να παρακολουθήσεις δωρεάν επιλεγμένα workshops και ομιλίες, καθώς και το διαγωνιστικό Cosplay Show. Μόνο 100 διαθέσιμες θέσεις για το γρηγορότερο LAN Party στην Κύπρο!


Η PrimeTel σπάει κάθε ρεκόρ ταχύτητας, διοργανώνοντας το γρηγορότερο LAN Party στην Κύπρο με ταχύτητες που θα φτάσουν τα 10.000 Mbps! Χάρη στο αυτόνομο δίκτυο οπτικών ινών της, η PrimeTel θα εξασφαλίσει για τους συμμετέχοντες την απόλυτη εμπειρία gaming. Φέρε τον εξοπλισμό και την παρέα σου και γίνε ένας από τους 100 συμμετέχοντες που θα απολαύσουν ένα διήμερο μαραθώνιο παιχνιδιού.


Το Σάββατο, 22/12, το παιχνίδι θα διαρκέσει από τις 10.00 έως τις 02.00 τα ξημερώματα, ενώ την Κυριακή, 23/12, από τις 10.00 έως τις 22.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν σήμερα τη θέση τους και να ζήσουν πρώτοι μία ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού. Η συμμετοχή στο LAN Party κοστίζει €20/διήμερο, ενώ θα υπάρχουν ειδικά events, τουρνουά και διαγωνισμοί αποκλειστικά για τα μέλη του.


Εξασφάλισε τη θέση σου σήμερα https://on.ptl.bz/2AE5d9g. Στόχος του Gameshow Cyprus είναι η αποθέωση των ικανότερων gamers στην Κύπρο. Μέσω του crowdfunding μπορείς να στηρίξεις τους καλύτερους όλων και να τους δώσεις δύναμη να φτάσουν στην κορυφή!


Μπορείς να κάνεις τώρα τη δική σου εισφορά, να διαμορφώσεις τα έπαθλα και να κερδίσεις πλούσια δώρα! Στήριξε τον θεσμό με προσφορές από €10,00 και άνω και κέρδισε συλλεκτικά, limited edition δώρα, δωρεάν εισιτήριο εισόδου αλλά και ένα PC Omen by HP! Κάνε τη δική σου εισφορά και εκτόξευσε το prize pool https://on.ptl.bz/2RlHUb. Αγόρασε το εισιτήριό σου σήμερα! http://gameshowcyprus.com/

Υποστηρίξτε τη