Νέο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας

Στην οδό Χατζηκωνσταντή, πολύ κοντά στο Μετρό (στάση Πανόρμου), η Cyfield έχει σχεδιάσει ένα μοντέρνο οκταώροφο κτήριο με διαμπερή διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου.


Το κτήριο στους Αμπελόκηπους είναι ένα κτήριο νέας γενιάς, με μοντέρνο σχεδιασμό, σύγχρονη και ενεργειακή κατασκευή, ανεξάρτητη θέρμανση, σύνδεση με φυσικό αέριο και εξαιρετικής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας άνετη διαβίωση και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.


Η πολυκατοικία βρίσκεται κοντά σε κεντρικούς οδικούς άξονες και αστικές συγκοινωνίες (Πανόρμου - Λ. Αλεξάνδρας - Κηφισίας).


Η περιοχή διαθέτει μαγαζιά, εστιατόρια, καφετερίες, τράπεζες και άλλες υπηρεσίες. Το μοντέρνας κατασκευής κτήριο, είναι ιδανικό για άτομα που επιθυμούν να ζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας κοντά σε σχολεία, νοσοκομεία και μεγάλες δημόσιες υπηρεσίες.


Το κτήριο είναι ιδανικό και για φοιτητές καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο όσον αφορά την πρόσβαση στις κυριότερες πανεπιστημιακές σχολές.


Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση της ζωής μας. Η Cyfield τής δίνει πραγματική αξία προσφέροντας ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.