Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Μάριος Φραγκούλης: «Ο έρωτας γυμνός»

Συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό

Μια σημαντική στιγμή του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού θα είναι σίγουρα οι συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στις 17 Ιουλίου και στο Αρχαίο θέατρο του Κουρίου στις 18 Ιουλίου, στις 21:00.


Στη φετινή καλοκαιρινή του έξοδο, ο τραγουδιστής ετοίμασε ένα δίωρο μουσικό ταξίδι με τίτλο: «Ο έρωτας γυμνός», που είναι ένα ταξίδι με λόγια, μελωδίες και αισθήματα που δίνουν την αύρα και την αλμύρα του καλοκαιριού.
Με μουσικές του Μάριου Φραγκούλη, τραγούδια των Lucio Dalla, Astor Piazzola, Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και νέες δημιουργίες της Λίνας Νικολακοπούλου και Άρη Δαβαράκη.


Τα νέα τραγούδια σε στίχους Νικολακοπούλου και Δαβαράκη προέρχονται από τον κύκλο τραγουδιών που έχει συνθέσει ο Μάριος Φραγκούλης και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Δήμητρα Σελεμίδου, που κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος τόσο από τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Τρίτη Έξοδος», όσο και για τις ξεχωριστές της ερμηνείες στο «Ελλάς, η Χώρα των Ονείρων» στο Ηρώδειο και στο Ίδρυμα Νιάρχος στη Μυθολογία του Μάνου Χατζιδάκι.
Τραγούδια και ντουέτα Ερωτικά από την Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία , Ισπανία και Ελλάδα. Ο «Έρωτας Γυμνός», μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Εισιτήρια από το Ταμείο της «Οδού Ειρήνης 158», τηλέφωνο 25878744 και ηλεκτρονικά από την tickethour.com.cy τηλ 77 77 7040 και από τα ACS couriers.

Υποστηρίξτε τη