Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Διονύσης Σαββόπουλος με τον Στάθη Άννινο στο Αρχαίον Κίτιον

Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει στις 25 Ιουλίου, στο Αρχαίον Κίτιον, ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και στη φωνή. Πρόκειται για μια παράσταση που διατρέχει όλη του τη μουσική πορεία επιλέγοντας τραγούδια και ιστορίες που κυλάνε ζωντανά πάντα μέσα από την κιθάρα και τη φωνή του, με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου.


Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουμε αγαπηθεί με αυτά. Με τη φωνή του, τις αφηγήσεις του, τους στίχους και τη μουσική του να πρωταγωνιστούν για δυο ώρες περίπου στη σκηνή.


Μια από τις σπάνιες φορές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει λιτά και καθαρά τον εσωτερικό πλούτο της δουλειάς του σπουδαίου μας Διονύση Σαββόπουλου.
Θα είναι σίγουρα μια μαγική βραδιά. Θα είναι σίγουρα η συναυλία που θα σημαδέψει το Φεστιβάλ Λάρνακας και θα είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο θα δούμε το φετινό καλοκαίρι.


Η παράσταση γίνεται σε έναν από τους πιο όμορφα διαμορφωμένους χώρους που έχει να παρουσιάσει το Φεστιβάλ Λάρνακας. Τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιασθεί στον χώρο αυτό εξαιρετικές παραστάσεις, όπως με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, Τενόρους 21ου αιώνα Μόσχας, Γιώργος Περρής και πολλές άλλες.
Πιάνο - φωνή, μια μουσική πρόταση που τα τελευταία χρόνια «κερδίζει έδαφος» στις μουσικές σκηνές και στη συνείδηση του κοινού, όπου το τραγούδι, λόγος και μελωδία, κυριαρχεί γυμνό, στηριζόμενο από τη φωνή του ερμηνευτή και τη μουσική υποστήριξη του πιάνου.
Μια νέα πρόταση με έναν ιδιαίτερα απαιτητικό τρόπο παρουσίασης και ερμηνείας του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. O Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και στη φωνή. Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου και ηλεκτρονικά από την tickethour.com.cy και όλα τα ACS COURIERS .


Γενική είσοδος 15 ευρώ και ώρα έναρξης 21:00.
Επίσημος χορηγός Φεστιβάλ Λάρνακας ο ΚΟΤ.

Υποστηρίξτε τη