Επιχειρείν

Χρυσό Carob Award για την MSPS Cyprus

Δύο βραβεία απέσπασε η εταιρεία MSPS Cyprus στον διαγωνισμό ‘Carob Awards’, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 12 Σεπτεμβρίου 2019. Στον πρώτο διαγωνισμό διαφήμισης και επικοινωνίας της Κύπρου, η MSPS Cyprus απέσπασε ένα χρυσό και ένα μπρούντζινο βραβείο για PR ενέργειες που ξεχώρισαν στον τομέα της επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. To χρυσό Carob πήρε για την ιδέα της δημιουργίας της Lidl Food Academy. H Lidl Food Academy αποτελεί μοναδική πρωτοβουλία εμπειρίας και διαλόγου με τον καταναλωτή. Η ιδέα της «Ακαδημίας», έμπνευση της MSPS Cyprus, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Lidl διεθνώς και χάρισε το χρυσό βραβείο Carob στην κατηγορία «Υποστήριξη Στρατηγικών Marketing – PR» στην MSPS Cyprus.

To Bronze Carob απέσπασε η MSPS Cyprus για τα Fam Press Trip που υιοθέτησε και εκτέλεσε για τον πελάτη τής Lidl Cyprus. Το πρόγραμμα Lidl Fam Press Trip αποτελεί επιτυχημένο πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων, στο οποίο οι προμηθευτές, οι εκπρόσωποι των Mέσων και το κοινό, συσχετίζονται με σχέση εμπιστοσύνης και κοινού στόχου. To πρόγραμμα βραβεύθηκε με το μπρούντζινο βραβείο στην κατηγορία Stakeholder/Community Relations.

H MSPS (Market Support Promotion Services) Cyprus Ltd είναι μια εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις marketing, προώθησης και Δημοσίων Σχέσεων. Η ομάδα της MSPS αποτελείται από ταλαντούχους, δημιουργικούς και έμπειρους ανθρώπους που εργάζονται με πάθος, ώστε να προσφέρουν εμπειρίες και να φέρνουν τα brands κοντά στους καταναλωτές. Το πελατολόγιό της αποτελείται από μερικά από τα σημαντικότερα brands. H MSPS Cyprus ανήκει στον όμιλο επικοινωνίας GNOMI, που συνολικά κέρδισε 29 βραβεία στον διαγωνισμό Carob!