Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Αύξηση μεριδίου αγοράς για την Unicars

Η Unicars συνεχίζει την ανοδική της πορεία στον χώρο των πωλήσεων. Αυτό αποδεικνύεται και από τις στατιστικές των πωλήσεων κατά το πρώτο εννιάμηνο του 2019. Παρά την πτωτική τάση της αγοράς αυτοκινήτου, οι μάρκες Volkswagen, Audi, Skoda και Seat συνεχίζουν να αυξάνουν τα μερίδιά τους σε σχέση με την ίδια περίοδο της περασμένης χρονιάς. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Unicars κατάφερε να εξασφαλίσει ένα μερίδιο της τάξης του 16,00% όσον αφορά τις συνολικές πωλήσεις, την ίδια στιγμή που το αντίστοιχο μερίδιο για το 2018 έφτασε το 15,40%. Η Volkswagen εξακολουθεί να διαγράφει την ανοδική της πορεία που ξεκίνησε από τα τέλη του 2018. Τους πρώτους εννέα μήνες του 2019 κατέχει μερίδιο αγοράς της τάξης του 8,60%, ενώ το ίδιο διάστημα πέρυσι το ποσοστό αυτό ήταν στα 7,10%.

Αντίστοιχη επιτυχία και στη Seat, που κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό της κατά 45,45% στις συνολικές πωλήσεις κατά τους πρώτους εννέα μήνες, και μάλιστα χωρίς το λανσάρισμα κάποιου καινούριου μοντέλου στην γκάμα της. Αυτή η επιτυχία οφείλεται στις αυξημένες πωλήσεις του Arona, ενός μοντέλου με υψηλή σχέση αξίας/τιμής και γι’ αυτό το επιβραβεύουν οι καταναλωτές με την προτίμησή τους. Όσον αφορά τις πωλήσεις των ιδιωτικών σαλούν αυτοκινήτων, το VW T-Roc κατάφερε να εξασφαλίσει ένα μερίδιο της τάξης του 13,10% στην κατηγορία του. Στους αντίστοιχους εννέα μήνες του 2018, το μοντέλο διέθετε ένα μερίδιο που έφτανε το 11,70%. Εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 159% είχε και το Seat Arona σε σύγκριση με το 2018, δείχνοντας έτσι ότι είναι ένα μοντέλο που ήρθε για να μείνει στην κυπριακή αγορά. Όσο για το Golf, απλώς θα επαναλάβουμε ότι παραμένει απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία του! Με ποσοστό της τάξης του 26,60% εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση.

Επίσης, η δυναμική της Skoda αποτυπώνεται και στην υποψηφιότητα του νέου Skoda Kamiq ως «Best Buy Car of Europe in 2020». Αριθμοί που αποδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα της Unicars αλλά και στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες after sales, που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της με συνέπεια.

Υποστηρίξτε τη