Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Live the Coffee Experience!: Η νέα διαφημιστική εκστρατεία του αγαπημένου μας καφέ POKKA

«Ο καφές POKKA δεν είναι απλώς ένας καφές, αλλά μία γευστική εμπειρία»! Με αυτό το σλόγκαν, ο αγαπημένος καφές POKKA μάς παροτρύνει να ζήσουμε τη μοναδική εμπειρία του καφέ μέσα από τη νέα του διαφημιστική εκστρατεία, που έχει ξεκινήσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Για τον POKKA, άλλωστε, ο καφές είναι τόσο σημαντικός όσο και ο άνθρωπος που τον απολαμβάνει… αφού κάθε γουλιά αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία!

Οι καιροί μπορεί να αλλάζουν, αλλά κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Όπως και η στιγμή που απολαμβάνουμε ένα καφέ POKKA. Μία απόλαυση άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία, αλλά και την καθημερινότητά μας, που μας φέρνει πιο κοντά με τους ανθρώπους μας, δημιουργώντας μας μοναδικές στιγμές… Στιγμές POKKA!

«Η νέα μας διαφημιστική εκστρατεία αποτελεί ωδή στον καφέ, αφού όλοι εμείς στην POKKA θεωρούμε πως ο καφές δεν είναι απλώς ένας καφές, αλλά ένας τρόπος έκφρασης και εμπειρίας», όπως χαρακτηριστικά σχολίασε o Παντελής Πολυκάρπου, Marketing Manager του POKKA. «Ο στόχος μας -με την εκστρατεία “Live the Coffee Experience”- είναι να παροτρύνουμε τον κόσμο να ζήσει μοναδικές εμπειρίες και περιπέτειες, παρέα με έναν καφέ POKKA, και την ίδια στιγμή να τον εμπνεύσουμε να ταξιδέψει μαζί μας».

Η εκστρατεία θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι και το τέλος του χρόνου, με 4 τηλεοπτικά σποτ, digital διαγωνισμούς μέσω των Social Media του POKKA, ραδιοφωνικές αναφορές και διαγωνισμούς, υπαίθριες, έντυπες αλλά και digital διαφημίσεις, αλλά και διάφορες προωθητικές ενέργειες, που έχουν ως στόχο να χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες στο καταναλωτικό κοινό.

Επισκεφθείτε τις διαδικτυακές σελίδες της POKKA και μείνετε συντονισμένοι, για τους νέους διαγωνισμούς και άλλες δραστηριότητες που σύντομα θα ανακοινωθούν:

Instagram: https://www.instagram.com/pokkacyprus/?hl=en.

Facebook: https://www.facebook.com/pokkacyprus/.

Website: https://pokkacyprus.com/.

Υποστηρίξτε τη