Χρηστικά

ΚΛΙΚ και έκλεισες τις διακοπές σου με τη Louis Hotels

Αμέτρητες επιλογές διαμονής, πακέτα προσφορών, και άλλες πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει η Louis Hotels στη φετινή Έκθεση Ταξίδι, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου, στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης.


Στο περίπτερο που θα στεγάζει την ομάδα της Louis Hotels, οι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορηθούν για πακέτα διακοπών και να οργανώσουν τις διακοπές τους έγκαιρα για το φετινό καλοκαίρι. Θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα και ειδικότερα για τις δύο νέες προσθήκες στη συλλογή της αλυσίδας, το Louis Ivi Mare στην Πάφο, και το αρχοντικό Polis 1907 στην Πόλη Χρυσοχούς.


Oι φετινές προσφορές θα δελεάσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, αφού με κάθε απευθείας κράτηση από την ιστοσελίδα της Louis Hotels louishotels.com, θα δίνονται μεγάλες εκπτώσεις, δωρεάν διανυκτερεύσεις, δωρεάν διαμονές για παιδιά και οφέλη στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Louis Hotels, My LH points. Με τη Louis Hotels οργανώστε τις διακοπές σας νωρίς, μόνο με ένα κλικ στο louishotels.com ή μια επίσκεψη στην κρατική έκθεση στο περίπτερο της εταιρείας.