Χρηστικά

30 χρόνια NEDECO Electronics Ltd

Τριάντα χρόνια από την ίδρυσή της γιόρτασε η NEDECO Electronics Ltd την Τετάρτη, 8 Μαΐου, σε μια ξεχωριστή βραδιά στο Lemon Park στη Λευκωσία, παρουσία συνεργατών, προσωπικού και φίλων.


Στα χρόνια που μεσολάβησαν από την ίδρυσή της το 1989, η NEDECO Electronics Ltd κατάφερε να γίνει ο πιο αξιόπιστος πάροχος εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο και εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι η NEDECO Electronics Ltd, ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της γαλλικής εταιρείας - κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise, συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, τη CYTA, την MTN, το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και με πολλές άλλες μικρές και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.


Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Λουκιανός Ράφτης, αναφέρθηκε στην 30χρονη ανοδική πορεία της εταιρείας αλλά και στη μετάβασή της στην ψηφιακή εποχή: «Έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία τριών δεκαετιών, με το βλέμμα στραμμένο πάντα στο μέλλον, εξακολουθούμε να εμπλουτίζουμε τις υφιστάμενες υπηρεσίες που προσφέρουμε και να διευρύνουμε τον κύκλο των εργασιών μας. Παρέχουμε καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας και εναλλακτικά προϊόντα ενώ έχουμε συνάψει νέες συνεργασίες με εταιρείες του εξωτερικού. Με την κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Alcatel-Lucent Enterprise να παραμένει διαχρονικός συνεργάτης μας, προχωρήσαμε σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Vodafone Innovus S.A. για τα συστήματα Fleet & Cooler control και στη συνέχεια με την εταιρεία Cockpit Σλοβενίας για τα συστήματα Smart Home».


Η πρόσφατη συμφωνία με την Cockpit αφορά την εισαγωγή, εγκατάσταση και υποστήριξη ενός πρωτοποριακού συστήματος αυτοματισμού για Έξυπνα Σπίτια (Smart Home), το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε νέα αλλά και υφιστάμενα κτήρια, καθώς δεν χρειάζεται ειδική καλωδίωση ή εξοπλισμό, ούτε και οποιεσδήποτε πρόνοιες. Το σύστημα αποτελείται από μία πλειάδα λειτουργικών μονάδων και αισθητήρων που επιτρέπουν στον χρήστη, είτε βρίσκεται εντός είτε εκτός σπιτιού, να ελέγχει με τη βοήθεια του smart phone ή tablet του οικιακές συσκευές και συστήματα. Το Cockpit διαγράφει ήδη μια πολύ υποσχόμενη πορεία, αλλάζοντας τις ζωές ολοένα και περισσότερων οικογενειών στην Κύπρο.


Επενδύοντας σε νέα συστήματα τεχνολογίας, η NEDECO Electronics Ltd παραμένει πιστή στην αποστολή της για συνεχή εμπλουτισμό των εμπειριών επικοινωνίας των πελατών της και διεύρυνση των τομέων στους οποίους δραστηριοποιείται.