Χρηστικά

Η 2η γενιά RANGE ROVER EVOQUE έφτασε στην Κύπρο

Τη δεύτερη, νέα γενιά του επιτυχημένου RANGE ROVER EVOQUE, που μόλις έχει φτάσει στην Κύπρο, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στη διάρκεια μιας ευχάριστης βραδιάς που πραγματοποιήθηκε στο Char.Pilakoutas Showcase. Με live κλασική μουσική, signature Evoque cocktails, φαγητό και χαλαρή ατμόσφαιρα όσοι παρευρέθησαν διαπίστωσαν ότι το νέο μοντέλο έχει εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, τόσο τεχνολογικά, όσο και από πλευράς design.


Γι' αυτό και αναμένεται να ξεπεράσει το πρώτο RANGE ROVER EVOQUE, το οποίο είχε καταφέρει να κερδίσει μέχρι σήμερα την εμπιστοσύνη 800.000 περίπου αγοραστών παγκοσμίως. Αποσπώντας στον δρόμο, πάνω από 215 διεθνή βραβεία. Το νέο RANGE ROVER EVOQUE είναι το πρώτο στον κόσμο που διαθέτει τεχνολογία Clear Site Ground View, προβάλλοντας εικόνες στην πάνω οθόνη αφής, προσφέροντας στον οδηγό μια θέα 180 μοιρών αναφορικά με το κάτω μπροστινό μέρος του οχήματος.


Η μεγάλη κεντρική οθόνη αφής, που αναδιπλώνεται, παρέχει καλύτερη ορατότητα και δεσπόζει στο εσωτερικό του, ενώ φουλ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων. Το νεο RANGE ROVER EVOQUE ειναι εδω και σας περιμενει στους ανακαινισμενους εκθεσιακους χωρους της Cyprus Premium Automobiles, για να το οδηγησετε και να ζησετε την εμπειρια του πιο αποδοτικου και στυλατου compact SUV που δημιουργησε ποτε η Range Rover.