Χρηστικά

Κερδίστε μία μοναδική εμπειρία Perrier στο θρυλικό Roland - Garros

Το αγαπημένο σας Perrier, το απόλυτα υγιεινό και 100% φυσικό προϊόν, με μηδέν θερμίδες, μηδέν ζάχαρη και καθόλου γλυκαντικές ουσίες, έρχεται να σας ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά δίνοντας την ευκαιρία σε 1 τυχερό και στον/στη συνοδό του, να ταξιδέψουν στο Παρίσι, για να ζήσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία του θρυλικού Roland - Garros.


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα Perriercy στο Facebook ή στο Instagram και κάντε ‘tag’ το όνομα του ατόμου που θέλετε να ταξιδέψει μαζί σας. Ο διαγωνισμός ισχύει από 8 έως 24 Μαΐου 2019 και ο τυχερός/τυχερή θα ανακοινωθεί στις 25 Μαΐου. Το δώρο καλύπτει αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα, από 1 έως 3 Ιουνίου, 2 διανυκτερεύσεις στο Παρίσι και τα εισιτήρια εισόδου στο Roland - Garros.


Aναζητήστε και απολαύστε τα αγαπημένα σας Perrier, Perrier Lime, Lemon και Pink Grapefruit σε υπεραγορές, περίπτερα, καθώς και σε καφετέριες και χώρους διασκέδασης. Εισαγωγή και Διανομή από την Laiko Cosmos Trading Ltd. https://www.facebook.com/Perriercy/ Instagram: perriercy.