Χρηστικά

Ξεχώρισε το BookYourWeddingDay.com στα Cyprus Tourism Awards

Ακόμη ένα σημαντικό βραβείο απονεμήθηκε στο BookYourWeddingDay.com, αυτήν τη φορά στα Cyprus Tourism Awards, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και των Συνδέσμων ξενοδόχων και Τουριστικών επιχειρήσεων Κύπρου.


Παραλαμβάνοντας το βραβείο η CEO του BookYourWeddingDay.com, Μαρία Ευριπίδη, ανέφερε πως πρόκειται για μια σημαδιακή συγκυρία αφού μόλις μια μέρα πριν από τη διεξαγωγή των Cyprus Tourism Awards συμπληρώθηκε ο αριθμός των 7.000 κρατήσεων γαμήλιων τελετών για Κύπρο και Ελλάδα, μέσω του BookYourWeddingDay.com, εκφράζοντας έτσι την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την εξέλιξη της πλατφόρμας.


Η κ. Ευριπίδη αφιέρωσε το βραβείο στην ομάδα του BookYourWeddingDay.com, τονίζοντας τη σημασίας της ομαδικότητας, καθώς και σε όλους τους Κύπριους και Ελλαδίτες ξενοδόχους όπως και στα Δημαρχεία που πριν από δύο χρόνια, όπως είπε χαρακτηριστικά, αγκάλιασαν αυτήν την καινοτομία από την πρώτη στιγμή.


Η καινοτόμος διεθνής online πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για την τέλεση πολιτικού γάμου BookYourWeddingDay.com παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη διαθεσιμότητα χώρων και ημερομηνιών, εξαλείφοντας τη διάρκεια αναμονής και συμβάλλοντας έτσι στις τοπικές οικονομίες και στον τουριστικό τομέα, μέσω της προσέγγισης μεγάλου αριθμού επισκεπτών από το εξωτερικό.